HortiHeroes Hackathon

9:00 – 19:30 uur

Home / Evenementen / HortiHeroes Hackathon

De Nederlandse glastuinbouw is toonaangevend en wordt wereldwijd geroemd voor haar innovatie en efficiëntie. Met groenten- en sierteelt zijn we dé leverancier van gezondheid en geluk wereldwijd. Toch staat de sector in ons eigen land onder druk. In de strijd om schaarse ruimte, arbeidskrachten en natuur wordt kritisch gekeken naar de grootste uitdagingen die de sector heeft: arbeid, energie en gewasbescherming.
Creativiteit en innovatie zijn de sleutelwoorden om vooruit te kunnen. Daarom zoeken we jou: student en held van de toekomst. Gooi jouw denkkracht in de strijd tijdens deze Hackathon. Tijdens een dag vol inspiratie en innovatie gaan we oplossingen genereren voor een toekomstbestendige tuinbouw. Een economische sector die wél van belang is, maar in balans met natuur en maatschappij.

Doe mee aan de HortiHeroes Hackathon:

Maak kans op € 1.000,-
Netwerk voor jouw toekomst
Draag bij aan de energietransitie én een duurzaam voedselsysteem
Ervaar de energie die vrij komt door samen te werken
Gratis deelname en vervoer vanaf Delft of Den Haag station

Voor wie?

Je kunt deelnemen aan de Hackathon als je op dit moment een mbo-, hbo- of universitaire opleiding volgt. Jouw studierichting maakt niet uit, we hebben alle kennis, vaardigheden en frisse blikken nodig om het verschil te maken!

Wat is een Hackathon?

Een Hackathon is een event waarin deelnemers in teams samenwerken en strijden om binnen een korte tijd de beste en meest innovatieve oplossing voor een uitdaging te bedenken en te presenteren.

Meld je aan en maak impact!

Meer informatie volgt de komende weken per mail na inschrijving.
Uiterlijke datum om te kunnen inschrijven is vrijdag 17 mei.