Plant Empowerment Academy Digitaal Telen Kennissessies

Leer meer over duurzaam Digitaal Telen met Plant Empowerment. Woon op 10 juni één van de kennissessies bij in World Horti Center. Achteraf ontvang je gratis het boek ‘Plant Empowerment – Digital Growing’.

Home / Evenementen / Plant Empowerment Academy Digitaal Telen Kennissessies

Leer meer over duurzaam Digitaal Telen met Plant Empowerment

Op 10 juni organiseren de Plant Empowerment Academy en World Horti Center gezamenlijk twee kennissessies over hoe Plant Empowerment en Digitaal Telen kan helpen om duurzamer te telen. In anderhalf uur tijd leer je meer over de basisprincipes van Plant Empowerment. Na afloop ontvang je een exemplaar van het boek ‘Plant Empowerment – Digital Growing’. Goed te weten, in principe zijn de kennissessies gericht op internationale bezoekers, maar Nederlandse bezoekers zijn ook van harte welkom, de voertaal is wel Engels.

Wat is Plant Empowerment?

Plant Empowerment is een innovatieve manier van telen voor gewassen in kassen. Het is een data gestuurde teeltmethode, gebaseerd op plantenfysiologische en natuurkundige wetmatigheden, die leidt tot hogere opbrengsten en betere kwaliteit. Daarnaast zorgt het voor een efficiënter gebruik van voedingsstoffen, water en energie. In Nederland is Plant Empowerment het teeltconcept voor het innovatie- en opleidingsprogramma “Het Nieuwe Telen”. Zie plantempowerment.academy voor meer informatie.

Waarom kennissessies?

Veel telers willen deze nieuwe duurzame manier van Digitaal Telen implementeren in hun bedrijf, maar weten niet precies hoe of zijn hier nog onzeker over. Tijdens de kennissessies verzorgen twee van de grondleggers en auteurs, Peter Geelen en Jan Voogt, een introductie over Plant Empowerment en beantwoorden jouw vragen. Hierna kun je zelf aan de slag met het boek en het toepassen van de principes in de praktijk.

Praktische informatie

Kosten: €105,00* ex. BTW
Wanneer: maandag 10 juni
Ochtendsessie: 11.00 – 12.30 uur
Middagsessie: 13.00 – 14.30 uur

*Na afloop ontvang je een exemplaar van ‘Plant Empowerment – Digital Growing’ ter waarde van €75,00.

Zien we jou op 10 juni in World Horti Center? Meld je aan voor één van de kennissessies via de knop hieronder.