Doe mee aan het ∑-Grow Inside seminar op 28 maart

Op dinsdag 28 maart organiseert World Horti Center het vierde ∑-Grow Inside seminar. Een nieuw panel van professionals duikt in een interessant onderwerp: ‘Hoe reageert een plant in een indoor farm?’. De resultaten van het onderzoek ‘Fieldlab Vertical Farming’ vormen de basis van de discussie. Het seminar is zowel live vanuit World Horti Center als online te volgen.

Home / Nieuws / Doe mee aan het ∑-Grow Inside seminar op 28 maart

Hoe reageert een plant in een indoor farm?

Tijdens het seminar op 28 maart gaat het panel in op de relatie tussen planten en technologie. Aan de basis van deze discussie staan de inzichten uit het Fieldlab Vertical Farming onderzoek. Dit onderzoeksproject is in januari 2020 in Nederland van start gegaan en vindt plaats op meerdere locaties in Zuid-Holland. Nederland heeft een leidende positie als het gaat om zowel tuinbouw als indoor farming. Om deze leidende positie te behouden is het Fieldlab Vertical Farming gelanceerd. Na twee jaar lopend onderzoek kunnen de eerste resultaten worden besproken.

 

Interessante line-up

World Horti Center is verheugd aan te kondigen dat Gert-Jan van Staalduinen, CEO bij Logiqs, Laura Bautista, projectleider Vertical Farming bij Delphy B.V., Stefan van de Voort, Plant Specialist Indoor Farming bij Philips Horticulture LED Solutions en Caterina Carpinetti, Researcher Vertical Farming bij Business Unit Horticulture and Flower Bulbs van Wageningen University and Research het panel vormen tijdens dit vierde ∑-Grow Inside seminar. Matthijs van den Beukel is de moderator en leidt het panel in goede banen.

Wanneer en waar

Het ∑-Grow Inside seminar op 28 maart is live te volgen in World Horti Center, Europa 1 in Naaldwijk. Hier gaat het evenement om 14.00 uur van start en duurt tot 17.00 uur. Online is het seminar te volgen van 14.30 tot 15.30 uur. Meld je aan via de knop op deze pagina als je fysiek of online aanwezig wil zijn. Het seminar wordt georganiseerd in samenwerking met de community Indoor Farming NL en mede mogelijk gemaakt door Greenport West-Holland, FarmTech Society en GreenTech.

 

∑-Grow Paviljoen

De ∑-Grow Inside seminar serie is onderdeel van het ∑-Grow Paviljoen in World Horti Center. Dit paviljoen is opgezet om de ontwikkeling en voordelen van hightech telen in kassen en indoor farms te laten zien. Veel bezoekers hebben zich al laten inspireren door dit paviljoen, van studenten tot presidenten en investeerders tot beleidsmakers. Het ∑-Grow Paviljoen is een samenwerkingsverband tussen World Horti Center en verschillende toonaangevende bedrijven op het gebied van binnenteelt. Samen willen zij het hele verhaal van de mogelijkheden van indoor farming vertellen alsmede samenwerking en uitwisseling van ideeën stimuleren.