28.11.2019

BDO ontbijtsessie: Flexarbeid 

BDO organiseert dit jaar een aantal ontbijtsessies met uiteenlopende onderwerpen om Food & Flower ondernemers informatie en praktische handvatten voor groei van de onderneming te bieden.

Personeel niet in vast dienst, maar wel deels aansprakelijk zijn?

Flexarbeid is inmiddels sinds jaar en dag een gegeven in onze regio. Uitzendkrachten, zzp-ers, aannemers, de mogelijkheden zijn legio. Elke vorm heeft daarbij zijn eigen aandachtspunten. Wist u bijvoorbeeld dat uitzendkrachten u als inlener aansprakelijk kunnen stellen voor eventuele onderbetaling? Of dat de Belastingdienst u toch aansprakelijk kan stellen voor niet afgedragen loonheffingen, ook al stort u een deel van de nota op de G-rekening van de aannemer? En uiteraard gaan wij in op de laatste stand van zaken in het zzp-dossier.

Marco Dijkshoorn  & Marije Hanemaaijer vertellen hier meer over tijdens de BDO ontbijtsessie Flexarbeid op donderdagochtend 28 november. 

PROGRAMMA

07:45 uur - Ontvangst met koffie, thee en ontbijt 
08:00 uur - Kennissessie 
09:00 uur - Afsluiting en gelegenheid om vragen te stellen

De ontbijtsessies worden georganiseerd voor directeuren, eigenaren en financieel verantwoordelijken van Westlandse bedrijven en partners van World Horti Center. Deelname is kosteloos.