Genap - World Horti Center

Genap

Genap BV is dé specialist op het gebied van folieconstructies en folietoepassingen in de tuin- en landbouw en voor projecten ten behoeve van grond-, weg- en waterbouw. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1951, toen het ondernemersechtpaar Groenveld in Westzaan zijn visie omzette in concrete plannen. Inmiddels bevindt de productielocatie en thuisbasis van Genap zich in ’s Heerenberg (Nederland) waar zo’n 90 mensen aan het werk zijn en zijn er ook vestigingen in Kenia en India.  

“Genap draagt bij aan een beter bestaan door het wereldwijd beschikbaar maken van duurzame oplossingen voor het opslaan van (drink)water en mest. Op basis van geo-synthetische materialen bieden wij innovatieve alternatieven die een positieve impact hebben op onze leefomgeving. Door elke dag opnieuw vanuit betrokkenheid en passie te presteren, maken wij voor onze klanten het verschil met onze waterdichte oplossingen.” 

Dagelijks werken onze gecertificeerde monteurs wereldwijd aan oplossingen voor het keren, opslaan, afdekken en tegenhouden van diverse vloeistoffen, vaste stoffen en gassen. Vanaf het ontwerp tot het realiseren van de oplossing hebben we alles in eigen hand en kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets is Genap in de afgelopen decennia uitgegroeid tot Europa's meest toonaangevende organisatie in het verwerken en toepassen van kunststoffolie.

Contactgegevens

Bezoekadres: Goorsestraat 1, 7041 GA ’s-Heerenberg

Postadres: Postbus 27, 7040 AA ’s-Heerenberg

Tel. 0031 314 661644

Meer weten?

Bezoek de website van Genap