MTA Group - World Horti Center

MTA Group

Changing the game of mechatronics

MTA uit Helmond (Brainport regio) ontwikkelt en produceert seriematig hightech mechatronische systemen. Met ruim 100 medewerkers zijn zij een internationale speler in de wereld van mechatronica.

MTA werkt volgens het unieke V2 model waarbij product- én productieontwerp synchroon lopen en tijdens het ontwikkelproces continu op elkaar worden afgestemd. Het resultaat is een substantieel kortere doorlooptijd en lagere product- en productiekosten in seriebouw. Zo draagt MTA maximaal bij aan een sluitende businesscase klanten voor klanten in de verpakkingsindustrie, industrieel 3D printen en robotisering in oa. de agrofood robotica markt.

Agro-robotics are coming!

Nederland kent een uniek ecosysteem waar de uitdagingen van Agrofood worden opgepakt met hightech oplossingen. Het bundelen van krachten uit onder andere Westland en Brainport (thuisbasis MTA) biedt kansen voor bedrijven uit beide regio's.

Het gaat verder dan begrijpen hoe gewassen groeien en worden geoogst. Inzicht is nodig in de complete businesscase. Het leidt bij MTA tot een unieke aanpak waarbij productontwikkeling van diverse robots hand in hand gaat met productieontwikkeling, zodat er series betaalbare robots de kas in gaan die voldoen aan alle functionele eisen en qua service en onderhoud duurzaam en eenvoudig in gebruik zijn.

Contactgegevens

MTA Group

Maisdijk 12

5704RM Helmond

Contactpersoon

Patrick Geerts (CCO & Co-owner)

Meer informatie?

Bezoek de website van MTA Group