Nature's Green - World Horti Center

Nature's Green

Nature’s Green is een fabrikant van innovatieve producten die voor veel bedrijven het verschil maken. Vanuit een moderne facility in Venlo worden Nature’s Green producten over geheel Europa, Midden-Oosten en Azië verstuurd. Producten zoals een complete collectie plantenbakken (Phoenix en Rise) van gerecycled materiaal die in een eigen professionele spuiterij in bijna alle kleuren kunnen worden gespoten. Perfect voor iedere werkplek en interieur.

NextGen Living Walls is het antwoord van Nature’s Green om fraaie groene wanden binnen handbereik te brengen voor praktisch alle klanten. Een systeem dat uitblinkt in eenvoud, doeltreffendheid, flexibiliteit, gemak in onderhoud en snel te installeren. NextGen Living Walls kunnen praktisch op elke wand geïnstalleerd worden en zelfs een aansluiting voor water, afvoer en elektriciteit is niet nodig. Een volle groene wand vanaf dag 1, dat is wat klanten willen.

Als laatste de innovatieve BioMontage collectie die het gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen, afkomstig van restproducten, optimaal laat zien in vele variaties en designs. Voor permanente en semipermanente oplossingen. Nog nooit is het veranderen van een interieur zo gemakkelijk.

Vooruitstrevendheid en ontwikkeling, Nature’s Green is uw partner voor vele groenoplossingen!

Contactgegevens

Nature's Green B.V.
Jan van Riebeeckweg 15
5928 LG Venlo
Netherlands
+31 77-3030420

Meer weten?

Bezoek de website van Nature's Green