Participeren - World Horti Center

Participeren

In World Horti Center zijn de meest vooruitstrevende en toonaangevende bedrijven uit de horti business vertegenwoordigd. Op de jaarrond vakbeurs bevindt zich een complete afspiegeling van techniek, toelevering, sierteelt en voedingstuinbouw. Onze participanten presenteren de meest recente innovaties en praten professionals uit de horti business bij zodat zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. En andersom, want met de feedback uit deze kennisuitwisseling komen nieuwe innovaties nog sneller tot stand. Denk aan de synergie die ontstaat als een innovatie wordt toegepast op een teeltonderzoek van Demokwekerij Westland. Bovendien onderhouden onze participanten nauw contact met elkaar waardoor ontwikkelingen in een stroomversnelling kunnen komen.

Ook is er een nauwe samenwerking met het tuinbouwgerelateerd onderwijs dat binnen World Horti Center wordt aangeboden. Ruim 1.200 MBO Westland-studenten volgen dagelijks hun lessen in het pand. De fysieke nabijheid van het bedrijfsleven stimuleert studenten en biedt beide de kans op een mooie samenwerking.

Kijk wie er nu deelnemen aan onze jaarrond vakbeurs:

Participatie biedt bedrijven een unieke kans om zich te presenteren in de top van de tuinbouwwereld en om toegang te krijgen tot het meest innovatieve en uitgebreide tuinbouwnetwerk; inclusief onderzoek en onderwijs. Wil weten wat participatie voor jouw bedrijf kan betekenen?

Interesse in participatie?

Bekijk de mogelijkheden