Een veilig bezoek aan World Horti Center

Onze maatregelen om zorgeloos te vergaderen, netwerken en kennis delen in World Horti Center                 

Vanaf dinsdag 2 juni aanstaande opent World Horti Center haar deuren voor bezoekers. Om de gezondheid van u en anderen te waarborgen houdt World Horti Center zich aan de richtlijnen van het RIVM en zijn er extra maatregelen getroffen voor een veilig bezoek aan het internationale kennis- en innovatiecentrum van de glastuinbouw. Vanzelfsprekend wordt er extra ingezet op hygiëne en worden er op meerdere locaties desinfectiemiddelen aangeboden. Een bezoek aan World Horti Center is alleen mogelijk op afspraak, registratie is verplicht en vragen we u om uw bezoek tijdig aan te melden via info@worldhorticenter.nl of +31(0)174 385 600. Op deze manier kan World Horti Center ten alle tijden de bezoekersaantallen monitoren zodat er geen onveilige situaties ontstaan. 

Events
Vanaf dinsdag 2 juni is het tevens mogelijk om met max. 30 personen bijeen te komen in World Horti Center. Vanaf woensdag 1 juli is het mogelijk om evenementen voor grotere groepen tot max. 100 personen te organiseren in World Horti Center. Ook hierbij houden we rekening met de normen van het RIVM. Zo hebben onze zalen een aangepaste opstelling, wordt catering volgens stricte hygiënemaatregelen bereid en bieden we mogelijkheden voor het organiseren van hybride events. Op deze manier kunt u de fysieke bijeenkomst in World Horti Center livestreamen naar een online bezoekers van uw evenement. Onze eventmanagers praten u graag bij over de verschillende mogelijkheden. 

Bekijk onderstaande maatregelen voorafgaand aan uw bezoek aan World Horti Center

content afbeelding

Tours

Vanaf dinsdag 2 juni is het ook mogelijk een rondleiding te boeken door World Horti Center. Om uw veiligheid te waarborgen is dit mogelijk in groepen van max. 5 personen. Op deze manier is het haalbaar om aan de 1,5-meter afstand te kunnen voldoen en nog steeds de rondleiding optimaal te kunnen volgen.

Heeft u vragen over onze maatregelen?

Neem gerust contact met ons op