28.03.2019

10-jarig jubileum Endesa Nederland

Op 28 maart organiseert Endesa Nederland een exclusieve kennissessie met interessante sprekers voor hun klanten uit de tuinbouwsector.

Ter gelegenheid van hun 10-jarig bestaan organiseert Endesa Nederland een interessante kennissessie voor hun Nederlandse klanten uit de tuinbouwsector. Tijdens de kennissessie komen er verschillende interessante onderwerpen aan bod zoals onder andere feiten en fabels rondom energietransitie en de mogelijkeheden voor energiesubsidies in Nederland. De onderwerpen worden besproken door Martijn de Vries van New Energy Coalition en Remco de Boer; een spreker, schrijver en adviseur rondom energietransitie. Ook Bob Bloemers - commercieel directeur bij Duurzame Energie - komt aan het woord, hij vertelt tijdens de kennissessie alles over hernieuwbare energie en warmte.

Ook is er tijdens het evenement de gelegenheid om een rondleiding te krijgen door World Horti Center. De dag wordt afgesloten met een diner. 

content afbeelding

Klanten van Endesa Nederland kunnen kosteloos deelnemen aan deze kennissessie, inschrijven is mogelijk door te klikken op onderstaande button. Het is mogelijk om één zakelijke introducé mee te nemen.