23.09.2020

Academische leergang 

Innovation Management Horticulture

Innovation Management Horticulture
Innovatie is een must, ook in de tuinbouw. Daarom organiseert World Horti Center dit najaar in samenwerking met de Rotterdam School of Management/Erasmus University de academische leergang Innovation Management Horticulture.

Tijdens het programma leren de deelnemers succesvol en systematisch innoveren, gebaseerd op Industry 4.0. Daarbij gaat het over het innoveren zelf als ook over hoe je het innoveren kan vormgeven binnen je organisatie. Innovation Management Horticulture is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van innovatieve bedrijven in de horti-sector, die regelmatig met new business development en innovatie te maken hebben.

De leergang wordt gegeven door Prof.Dr.Ir. Jan van den Ende, Prof.Dr. Stam, Dr. Stolwijk en Dr. Dirk Deichmann en na een succesvolle afronding van het programma ontvangen de deelnemers het certificaat “Innovation Management in Horticulture” van de Erasmus University.

Startdatum: woensdag 23 september 2020
Tijd:  23 september van 16:00 - 21:30 uur en overige avonden van 17:30 – 21:30 uur
Duur: zeven avonden, wekelijks op woensdag
Locatie: World Horti Center, Naaldwijk

Meer informatie en aanmelden via onderstaande button

De leergang wordt uiteraard georganiseerd binnen de Corona-richtlijnen zoals door het RIVM opgesteld. Lees hier meer over een veilig bezoek aan World Horti Center.