Academische leergang Innovation Management Horticulture - World Horti Center
12.05.2021

Academische leergang 

Innovation Management Horticulture

Innovation Management Horticulture
Innovatie is een must, ook in de tuinbouw. Daarom organiseert World Horti Center dit najaar in samenwerking met de Rotterdam School of Management/Erasmus University de academische leergang Innovation Management Horticulture.

Tijdens het programma leren de deelnemers succesvol en systematisch innoveren. Daarbij gaat het over het innoveren zelf als ook over hoe je het innoveren kan vormgeven binnen je organisatie. Innovation Management Horticulture is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van innovatieve bedrijven in de horti-sector, die regelmatig met new business development en innovatie te maken hebben.

De leergang wordt gegeven door prof.dr.ir. Jan van den Ende, prof.dr. Stam en dr. Dirk Deichmann en na een succesvolle afronding van het programma ontvangen de deelnemers het certificaat “Innovation Management in Horticulture” van de Erasmus University.

Startdatum: In 2021 organiseren we een voorjaars- en najaarseditie. De voorjaarseditie start op 12 mei en de najaarseditie op 22 september
Tijd: zeven avonden van 17:30 - 21:30 uur, behalve de eerste van de reeks (12 mei). Die start eerder; om 16:00 uur en duurt tevens tot 21:30 uur.

Data voorjaar: wekelijks op woensdag. Als volgt: 12, 19 en 26 mei en 2, 9, 16 en 23 juni 2021
Locatie: World Horti Center, Naaldwijk

Meer informatie en aanmelden via onderstaande button