Bijeenkomsten digitalisering glastuinbouw - World Horti Center
24.06.2021

Bijeenkomsten over digitalisering glastuinbouw

Leer volgens de Agile methode werken aan digitalisering

InnovationQuarter en Sobolt organiseren een serie bijeenkomsten waarin teelt- en innovatiemedewerkers van vruchtgroentenbedrijven leren om volgens de agile methode te werken aan digitalisering. Deelnemers leren samenwerkingsverbanden aan te gaan rond digitale technologieën, met als doel nieuwe, innovatieve producten of diensten met bijbehorende businessmodellen.

Agile werken maakt het organisaties mogelijk om met continue verandering om te gaan. Het geeft ze de wendbaarheid om te floreren en te groeien in een complexe en instabiele digitaliserende wereld. Tijdens de bijeenkomsten leren medewerkers van deelnemende bedrijven agile samenwerken met ontwikkelaars van digitale technologie. Dit gebeurt door de theorie van het agile werken te combineren met het uitwerken van een concrete innovatie casus.

De serie van vijf bijeenkomsten worden verzorgd door InnovationQuarter en Sobolt (ontwikkelaar van AI-technologie). Op 24 juni start de eerste pilot. Is de pilot een succes, dan wordt dit initiatief opgeschaald en starten in de periode september 2021 tot december 2022 drie nieuwe groepen. Afhankelijk van de behoefte zal de doelgroep worden aangepast. Meer informatie en het programma is in te zien via onderstaande button.

Het aantal deelnemers is beperkt ivm de maximale groepsgrootte door de COVID regels. De bijeenkomsten vinden plaats in World Horti Center in Naaldwijk.

Opgeven kan door een mail te sturen naar: Colinda de Beer.