22.04.2020

BioBoost: Final Event

Naar een circulaire (glas)tuinbouwsector

Dit event is Engelstalig. 

De circulaire economie wordt steeds belangrijker voor de glastuinbouwsector. Er zijn veel uitdagingen te overwinnen. Kwalitatief hoogwaardige- , betaalbare-, veilige- en gezonde tuinbouwproducten worden de standaard terwijl afval niet meer bestaat. Circulair ondernemen vraagt om innovatie en anders denken. Juist de tuinbouwsector is in staat het verschil te maken en oplossingen te bieden. De tuinbouwsector staat bekend om de hoge toegevoegde waarde. Vanuit de opgedane ervaringen in het BioBoost-project en de diverse pilots zullen de mogelijke nieuwe oplossingsrichtingen worden aangedragen.  

Diverse sprekers vertellen op welke wijze (technisch, organisatorisch/sociaal en financieel) zij hebben bijgedragen aan de stap om te komen tot een meer circulaire economie. Tijdens het slotevent is er ook een markt waar producten worden getoond die het resultaat zijn van de vele pilots van het project. U kunt met de initiatiefnemers van gedachten wisselen over wat het betekent om een nieuw product te ontwikkelen. Daarnaast is het slotevent van BioBoost een uitstekend moment om te netwerken. Bekijk hier het volledige programma.

Deelname aan het Slotevent Bioboost is gratis. Dit event is speciaal voor kwekers, zaadveredelaars, handelaren, financiers, beleidsmakers en transporteurs. Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via onderstaande button.