08.08.2019

Breakfast@WHC: Samenwerking in MIT R&D subsidie

Een creatieve ontbijtsessie waarbij dieper ingegaan wordt hoe je samenwerking in MIT R&D subsidie aanpakt

De komende zomermaanden viert het World Horti Center met innovaties. De Nederlandse tuinbouwsector behoudt haar toonaangevende positie alleen door te innoveren, en dat vindt vooral plaats door samen te werken. Dat wil World Horti Center graag faciliteren met de eerste editie van Summer of Innovation. Daarom organiseert World Horti Center in samenwerking met InnovationQuarter Breakfast@WHC, waar bedrijven en organisaties in kleine kring van ca. 10 personen met elkaar aan de slag gaan om concrete oplossingen te vinden voor innovatievraagstukken.

Deze editie: samenwerking in MIT R&D subsidie.

De landelijke en regionale overheden stellen jaarlijks geld beschikbaar voor innovatie ten behoeve van midden- en kleinbedrijven. Een belangrijks subsidie voor innovatie is de MIT R&D. Via deze regeling kan voor samenwerkende MKB-bedrijven tot maximaal 35% subsidie worden verkregen (€200.000 tot ten hoogste €350.000 subsidie per project). In de afgelopen jaren zijn een aantal mooie innovaties voor de tuinbouw op deze manier medegefinancierd. Vraag is echter hoe vindt je de juiste samenwerkingspartner, hoe schrijf je de aanvraag en hoe vind je de juiste adviseur om dit te doen? Hier wordt tijdens deze editie van Breakfast@WHC dieper op ingegaan.

Aanmelden is mogelijk voor tuinbouwondernemers in Zuid-Holland die overwegen om een MIT R&D subsidie in te dienen en concrete ideeen hebben voor een aanvraag of hier zelfs al mee bezig zijn.

Het ontbijt start om 07:00 uur en is rond 09:00 uur afgelopen.