22.08.2019

Breakfast@WHC: Toepassing van AI in de tuinbouw

Tijdens een creatieve ontbijtsessie aan de slag met Artificial Intelligence

De komende zomermaanden viert het World Horti Center met innovaties. De Nederlandse tuinbouwsector behoudt haar toonaangevende positie alleen door te innoveren, en dat vindt vooral plaats door samen te werken. Dat wil World Horti Center graag faciliteren met de eerste editie van Summer of Innovation. Daarom organiseert World Horti Center in samenwerking met InnovationQuarter Breakfast@WHC, waar bedrijven en organisaties in kleine kring van ca. 10 personen met elkaar aan de slag gaan om concrete oplossingen te vinden voor innovatievraagstukken. Deze editie: Artificial Intellegence in de tuinbouw.

Big data, artificial intelligence (AI), blockchain: het zijn termen die op veel plekken worden genoemd. Vraag is echter, wat kun je ermee? In deze ontbijtsessie willen we aan de slag met ondernemers die zelf willen innoveren waarbij ze AI toepassen. Nog concreter, we willen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor het gebruik van smart assitants (digitale assistenten zoals bijvoorbeeld Alexa of Siri), AI in applicaties als de Instagram app van Koppert Cress of zelfs slimme assistenten die geuren kunnen herkennen.

Aanmelden is mogelijk voor ondernemers die al concrete ideeën hebben voor toepassing van AI of hier zelfs al mee bezig zijn.

Het ontbijt start om 07:00 uur en is rond 09:00 uur afgelopen.