25.07.2019

Breakfast@WHC: Waterinnovaties

Tijdens de tweede ontbijtsessie van Breakfast@WHC gaan bedrijven en organisaties met elkaar aan de slag voor concrete oplossingen rondom waterinnovatie

De komende zomermaanden viert het World Horti Center met innovaties. De Nederlandse tuinbouwsector behoudt haar toonaangevende positie alleen door te innoveren, en dat vindt vooral plaats door samen te werken. Dat wil World Horti Center graag faciliteren met de eerste editie van Summer of Innovation. Daarom organiseert World Horti Center in samenwerking met InnovationQuarter Breakfast@WHC, waar bedrijven en organisaties met elkaar aan de slag gaan om concrete oplossingen te vinden voor innovatievraagstukken.

Tijdens de ontbijtsessie wordt dieper ingegaan op waterinnovaties; een actueel thema met het veranderend klimaat en steeds scherpere regelgeving. Het doel van de creatieve ontbijtsessie is om te kijken hoe we (samen) een bijdrage kunnen leveren aan de innovatie in de tuinbouw. Voorbeelden van zaken die we zullen bespreken zijn “Wat is jouw rol in het innovatieproces binnen jouw bedrijf?”, “Waar loop je tegenaan?” en “Wat zou je graag willen bereiken?”.

Aanmelden is mogelijk voor tuinbouwondernemers via onderstaande button.

Het ontbijt start om 07:00 uur en is rond 09:00 uur afgelopen.