03.09.2020

Cursusmarkt "Sterk in je werk"

De ideale gelegenheid om je opleidingsplan voor je organisatie te maken en te ervaren welke cursusaanbieders het beste bij jouw vraagstuk passen

Wil je graag dat jouw bedrijf meegroeit met de nieuwste ontwikkelingen in jouw sector? Heb je de behoefte om de leidinggevende skills binnen je organisatie te verbeteren? Of wil je misschien de medewerkers meer aan jouw organisatie binden door meer mogelijkheden te bieden voor leren en ontwikkelen?

Meld je dan aan voor de gratis cursusmarkt “Sterk in je werk” van Kasgroeit. De ideale gelegenheid om je opleidingsplan voor je organisatie te maken en te ervaren welke cursusaanbieders het beste bij jouw vraagstuk passen. Op de cursusmarkt kun je cursussen of loopbaanadviseurs vergelijken, de sfeer en inhoud ervaren en vragen stellen aan opleiders en loopbaanadviseurs. Je kunt een 10 minuten gesprek aanvragen met de adviseurs opleiding en ontwikkeling van Kasgroeit. Daarnaast bieden we een viertal interessante workshops aan die je helpen bij je oriëntatie. 

De cursusmarkt vindt plaats op donderdag 3 september 2020 in World Horti Center. Het is mogelijk het event te bezoeken van 15:00 uur tot 19:30 uur. 

De workshops duren 45 minuten en voor een aantal workshops zijn meerdere rondes:

Sterk in je werk
Waar wil je naartoe in je werk en wat is daarvoor nodig? Hoe neem je de regie? De do's en don't van in gesprek gaan met je leidinggevende. Doelgroep: Alle werknemers in de glastuinbouw.

Robotisering en veilig werken? 
Welke impact hebben de huidige technologische ontwikkelingen op veilig en gezond werken? Er komt steeds meer technologie op het bedrijf. Bij onvoldoende kennis kan de veiligheid op de werkvloer terug lopen. Hoe kun jij je collega’s bewust maken van de risico’s? Doelgroep: Technici, leidinggevenden en P&Oers in de tuinbouw

P&O in ontwikkeling
Hoe kan je de trends op gebied van leren en veranderen inzetten binnen jouw bedrijf? Je maakt kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lerende organisaties. Doelgroep: Personeel en organisatie, bedrijfsleiders en werkgevers

Rondleiding
Teeltinnovaties World Horti Center: Je maakt kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van teelt en technologie. Doelgroep: Teeltmedewerkers, meewerkend voormannen, teeltspecialisten en andere geïnteresseerden.

Aanmelden voor het event en de verschillende workshops kan via onderstaande button.