22.07.2020

EAT THIS! Berry Marttin

Berry Marttin van de Rabobank deelt zijn toekomstvisie over bankieren in de voedselsector.

Berry Marttin is bestuurslid bij de Rabobank en medeverantwoordelijk voor de Rabobank Foundation. Daarnaast is hij een Braziliaanse boer. Wat heeft de toekomst in petto voor de Rabobank en haar leden? Hoe verandert het verhaal en de strategie van de bank door COVID-19? Berry Marttin deelt zijn toekomstvisie op het gebied van bankieren in de voedselsector.

Dit webinar wordt georganiseerd door World Horti Center en NethWork en mede mogelijk gemaakt door de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

content afbeelding

Webinarserie EAT THIS

Met de webinarserie EAT THIS wil World Horti Center samen met Nethwork de tuinbouw verbinden aan de zienswijze van visionairs binnen, maar vooral ook van buiten de sector. Beide organisaties zijn er sterk van overtuigd dat inspiratie verandering en verbetering stimuleert en dat het juist nu onontbeerlijk is om buiten de vertrouwde kaders te kijken. Met EAT THIS willen de organisaties mensen inspireren en met elkaar verbinden om tot nieuwe ideeën en oplossingen voor de toekomst te komen.

Deze sessie vindt online plaats op woensdag 22 juli om 16:00 CET. Aanmelden voor dit Engelstalige webinar met Berry Marttin kan via onderstaande button.