15.07.2020

EAT THIS! Jasper Claus

Filmmaker Jasper Claus weet zijn visie op voedselsystemen als geen ander te visualiseren. Hoe doet hij dat?

Jasper Claus is een prijswinnende filmmaker met tal van corporate story’s en -films op zijn naam. Hij is de visionair achter de film ’30 Harvests’ van USFRA. Als geen ander weet hij zijn visie op de toekomst van voedselsystemen te visualiseren. Wat is je verhaal en aan wie vertel je het? Dit is slechts een van de vragen die worden beantwoord in deze EAT THIS! webinar.

Webinarserie EAT THIS

Met de webinarserie EAT THIS wil World Horti Center samen met Nethwork de tuinbouw verbinden aan de zienswijze van visionairs binnen, maar vooral ook van buiten de sector. Beide organisaties zijn er sterk van overtuigd dat inspiratie verandering en verbetering stimuleert en dat het juist nu onontbeerlijk is om buiten de vertrouwde kaders te kijken. Met EAT THIS willen de organisaties mensen inspireren en met elkaar verbinden om tot nieuwe ideeën en oplossingen voor de toekomst te komen.

Deze sessie vindt online plaats op woensdag 15 juli om 16:00 CET. Aanmelden voor dit Engelstalige webinar met Jasper Claus kan via onderstaande button.

Op woensdag 22 juli om 16:00 CET volgt nog één webinar uit deze serie: EAT THIS! met Berry Marttin.