29.03.2018

HighTech meets Agro | Six Sigma

De continue stroom aan veranderingen in de voedselbehoefte, nieuwe regelgeving en een kritische maatschappij dwingen ondernemers in de agrarische sector om te blijven vernieuwen.

Nieuwe ontwikkelingen kunnen een uitdaging zijn door de vele factoren waarmee we rekening moeten houden. Een kleine aanpassing kan vergaande gevolgen hebben voor plant, dier of vers producten.

De Six Sigma methodiek helpt bij het in beeld brengen van invloedrijke factoren en de manieren om deze onder controle te houden. Op basis van de behoefte van de klant en de markt helpt Holland Innovative om met deze methode het onderbuik gevoel weg te nemen.

Besluiten worden op basis van harde data genomen en kunnen worden onderbouwd. Het gaat hierbij om het leveren van robuuste, kwalitatief hoogwaardige producten of processen die voldoen aan de verwachtingen van de klant, zo efficiënt en effectief mogelijk gerealiseerd.

In samenwerking met Demokwekerij Westland laat Holland Innovative u graag kennis maken met Six Sigma. Leer van ervaringsdeskundigen hoe zij in de praktijk baat hebben bij deze aanpak en ervaar hoe het u kan helpen tijdens de interactieve workshop.