27.05.2020

Jaarcongres Innovatief Haaglanden

Jaarcongres 2020: Maak Haaglanden de innovatiefste regio

Een complete SMART Home, live gamen in een Mercedes Benz, CO2-neutrale busreizen, spraakherkenningsapp voor doven en slechthorenden. Dit is maar een kleine greep uit de laatste ontwikkelingen op innovatief gebied. Welke tech-trends staan ons nog meer te wachten in de toekomst?

Op woensdag 27 mei 2020 van 13.00 tot 17.30 uur zal het 3e jaarcongres van Innovatief Haaglanden plaatsvinden in de inspirerende omgeving van World Horti Center.

Opschalen en innovaties verder brengen
Hoe krijg je innovaties op gang? Hoe schaal je innovaties op? Welke lenen zich daar het beste voor? Hoe haal je het beste uit je medewerkers of uit je collega’s ? Hoe maak je het verschil?
Dit zijn vaak vragen waar je mee te maken krijgt als je een innovatieproces wil starten óf er middenin zit.

Deze middag word je in een uitdagend programma, interactieve sessies en een masterclass meegenomen in de processen van innoveren, samenwerken, netwerken en inspireren. Tijdens het congres zal een tiental innovaties schitteren op het “Parel Plaza”.

Het exacte programma van het event wordt in maart 2020 bekend gemaakt.

Het Jaarcongres 2020 is een initiatief van de 9 secretarissen van de regio Haaglanden en van het  Hoogheemraadschap Delfland met als doel op langere termijn innovatie de standaard te maken en op korte termijn de basis te leggen waarmee de innovatiekracht en zichtbaarheid van innovaties in de regio Haaglanden wordt vergroot. 

 

Dit congres is bedoeld voor alle collega’s van gemeenten, zorginstellingen, kenniscentra en partners die op de hoogte willen blijven van of willen aanhaken bij innovaties in de brede regio Haaglanden. Vanaf maart is het programma bekend en kun je je aanmelden voor het event. Een uitnodiging ontvangen? Neem contact op via onderstaande button.