05.10.2019

Jong Management Congres 2019

Feeding the world

Jong Management Westland zet Westland dagen lang in de spotlights voor ondernemend Nederland met het congres ‘Feeding the World’ op 4, 5 en 6 oktober 2019. Op 5 oktober doen de deelnemers ook World Horti Center aan.

Het thema doet je misschien denken aan alle grote artiesten die in 1991 het nummer ‘We are the world’ zongen. Een heerlijk nummer voor een nog mooier initiatief: de hongersnood in Afrika. En de uitdaging van vandaag is alleen maar omvangrijker geworden. De wereld barst uit z’n voegen! Hoe zorgen we ervoor dat we deze planeet gezond kunnen houden? En tegelijkertijd genoeg en goede voeding kunnen bieden, maar óók een fijne leefomgeving! Voor vandaag, morgen en overmorgen. Tijdens het congres wordt ondernemend Nederland meegenomen in het antwoord op deze vraag.

Natuurlijk vindt het Jong Management Congres plaats in het Westland, hét Silicon Valley in en rondom voeding en gezonde leefomgevingen.  

Het grootste gedeelte van het programma vindt plaats bij Royal Flora Holland. Op zaterdagmiddag vindt een luxe lunch en de Algemene Leden Vergadering plaats in World Horti Center. 

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden is mogelijk via onderstaande button.