05.03.2018

Arbeidsmarktkansen voor de Westlandse 'generatie Z' in 2030

Met een meet & match met participanten en docenten ISW

Op dinsdagmiddag 5 maart 2019 organiseert Interconfessionele Scholengroep Westland (ISW) in het kader van ISW onderneemt deze bijeenkomst.

ISW onderneemt
ISW onderneemt heeft als doel om onderwijs, het Westlandse bedrijfsleven en de mogelijkheden in de agrarische sector meer en intensiever met elkaar te verbinden. Door leerlingen gedurende haar/zijn schoolloopbaan het Westlandse bedrijfsleven te laten zien en ervaren, komt de praktijk van mogelijkheden en de arbeidspotentie veel beter in beeld bij de doelgroep van de toekomst. Het is van belang dat docenten weten welke vaardigheden, competenties en profielen nodig zijn op de werkvloer, zodat zij geïnspireerd raken en de opgedane kennis direct kunnen toepassen naar het onderwijsprogramma.

Meet & Match
Onderdeel van dit event is een ‘Meet & Match’, waarbij participanten de gelegenheid hebben om in gesprek te gaan met docenten van ISW. De Meet & Match biedt voor participanten de kans om in een intieme setting docenten - als ambassadeur van de doelgroep van de toekomst - te enthousiasmeren voor de glastuinbouwsector. Met als doel om onderwijs beter aan te sluiten op de arbeidsmogelijkheden. Kennisgeving over de benodigde competenties, profielen en koppeling naar de arbeidsmogelijkheden zijn thema’s die tijdens de sessies aan bod komen.

Programma
14.30 Plenaire sessie (alleen voor docenten)

15.30 Speeddate sessie Meet & Match met het bedrijfsleven (participanten met docenten)

17.00 Borrelen 

Aanmelden voor de meet & match is mogelijk voor participanten via onderstaande button.