Let's Connect - 11 oktober 2022 - World Horti Center
11.10.2022

Let's Connect

Let’s Connect is dé netwerkborrel van de Nederlandse Food & Flower industry. Onderwerp dinsdag 11 oktober: Succesvol innoveren als bedrijf. Hoe dan?!

Succesvol innoveren als bedrijf. Hoe dan?!

Gevestigde bedrijven zijn vaak goed in het optimaliseren van kernprocessen en ‘kleine’ innovaties of nieuwe concepten, voortbordurend op hun bestaande producten, technologieën of markten.
Minder sterk zijn grote bedrijven in het inslaan van compleet nieuwe wegen, leidend tot baanbrekende proposities en nieuwe klantgroepen. Wat is er voor nodig om de innovatiekracht te kunnen versterken en hoe doen bedrijven als Certhon en Royal Brinkman dit? Op dinsdag 11 oktober, tijdens Let’s Connect gaat HortiHeroes hierover met hen in gesprek.

Programma

16.00 - 16.30 uur - Start met drankje, netwerken

16.30 - 17.00 uur - Royal Brinkman en Certhon in gesprek met HortiHeroes

17.00 -17.30 uur - Netwerkborrel

AVAG, Dutch Greenhouse Delta, HortiHeroes en World Horti Center organiseren maandelijkse dé netwerkborrel Let’s Connect. De insteek van deze laagdrempelige netwerkbijeenkomsten is (nieuwe) sectorgenoten ontmoeten, kennis delen en goede gesprekken voeren. Hierbij zorgen we altijd voor een interessant onderwerp met goede spreker. Dit wil je niet missen!

 

Aanmelden

Ben jij er 11 oktober bij? Meld je dan aan via onderstaande knop.