06.09.2018

Meet & Greet en productdag Roos

Een prachtige tentoonstelling van rozen, waarbij u in een informele setting vakgenoten kunt ontmoeten. Aansluitend vindt de productdag Roos plaats. Een middag vol inspiratie, met name over het thema digitalisering voor de rozenkwekers.

Op donderdag 6 september organiseert Royal Flora Holland een Meet & Greet Roos. Dit is een prachtige tentoonstelling van rozen, waarbij aanvoerders hun producten tonen en promoten onder vakgenoten. U heeft de mogelijkheid om in een informele setting vakgenoten te ontmoeten te midden van een prachtige tentoonstelling van rozen. Naast aanvoerders, zijn ook agentschappen, veredelaars en klanten uitgenodigd. 

Vanaf 10.30 uur bent u van harte welkom bij de Meet & Greet Roos in World Horti Center. Vanaf ongeveer 12.00 uur wordt er een informele lunch aangeboden. 

Na de Meet en Greet volgt de Productdag Roos. Dit onderdeel wordt door de FPC Roos georganiseerd. Meer informatie daarover leest u via onderstaande button.

Productdag Roos

Vanaf 13.30 uur gaat de Productdag Roos van start en wordt het programma over digitalisering gevuld met presentaties van Reinier Weerman van Weerman Flowers Wholesale, Jefry van den Hoeven van Floriday en wordt de afsluiting verzorgd door Servaas van der Ven, Chief Commercial Officer van Royal FloraHolland.  

Vanaf 17.00 uur wordt de productdag afgesloten met een informele borrel. 

Er is een vrije inloop tijdens de Meet & Greet Roos van 10.30 - 14.00 uur. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk en kan via onderstaande button.

De productdag is toegankelijk voor aanvoerders, agentschappen en veredelaars. Wilt u er als sectorgenoot ook graag bij aanwezig zijn? Aanmelden kan via onderstaande button.