25.09.2020

Online Tour: thema plantenvoeding

HortiXpert Geerten van der Lugt vertelt je alles over het thema plantenvoeding

Op vrijdag 25 september vertelt HortiXpert Geerten van der Lugt tijdens een Online Tour meer over de juiste voeding voor gewassen en zal hij specifiek ingaan op het thema plantenvoeding. Geerten, expert met jarenlange ervaring in de tuinbouwsector, geeft een introductie over plantenvoeding.

Geerten vertelt tijdens de tour wat er allemaal komt kijken om de plant goed te laten groeien. Daarbij vertelt hij over plantenvoeding en hoe de plant voeding opneemt, groeimedia, wortelmilieu, water en lucht/zuurstof, de wijze en de aansturing van irrigatie. Tijdens een rondgang door World Horti Center worden deze onderwerpen besproken. Daarbij komen ook experts van toonaangevende bedrijven op de beursvloer aan bod. Die vanuit hun specialisme een toelichting geven op het thema. Kortom een interessant onderwerp voor professionals, in de breedte van het onderwerp dus niet gewas gebonden.

Tijdens een Online Tour neemt een HortiXpert de online bezoekers mee in de innovatieve en duurzame wereld van de glastuinbouw. Onze experts beschikken over een brede expertise en ervaring binnen de glastuinbouw en bespreken elke maand een ander innovatief topic. Tijdens de Online Tour is er ruimte voor interactie en is het mogelijk om vragen te stellen aan de HortiXpert. Mocht je interesse hebben in een tour, maar deze datum niet passen of je meer wilt weten over een ander onderwerp; we organiseren met veel plezier een Online Tour op maat

Deelnemen aan de Online Tour is mogelijk voor professionals binnen de tuinbouw. De tour vindt online plaats op vrijdag 26 juni van 15.00 - 16.00 uur. De kosten bedragen €25,- per deelnemer. Aanmelden kan via onderstaande button.