23.09.2020

Online Tour: thema plantenvoeding

HortiXpert Geerten van der Lugt vertelt samen met specialisten van Ridder en Van Iperen hoe we met data komen tot optimale plantengroei. 

Op woensdag 23 september vertelt HortiXpert Geerten van der Lugt samen met specialisten van Ridder en Van Iperen hoe we met data komen tot de optimale plantengroei. Er is veel data in tuinbouw beschikbaar, hoe zetten we die in en hoe komen we tot een optimum? In een korte tijd krijgt u een introductie van onze HortiXpert Geerten van der Lugt, adviseur en onderzoeker op het gebied van gewasgroei, water en plantenvoeding. Door jarenlange ervaring in de tuinbouwsector beschikt hij over een gedegen en uitgebreide kennis omtrent teelten in de glastuinbouw. De focus ligt hierbij op alles wat zich afspeelt in en rondom het wortelmilieu.

Tijdens de Online Tour – die in het engels zal plaatsvinden -  is er ruimte voor interactie en is het mogelijk om vragen te stellen aan de HortiXpert en de experts van de particpanten van World Horti Center. Mocht je interesse hebben in een tour, maar deze datum niet passen of je meer wilt weten over een ander onderwerp; we organiseren met veel plezier een Online Tour op maat

Deelnemen aan de Online Tour op woensdag 23 september van 15:00 - 16:00 CEST is interessant voor professionals binnen de tuinbouw. De kosten bedragen €25,- per deelnemer. Aanmelden kan via onderstaande button.