11.06.2019 t/m 13.06.2019

Open dagen Eminent Seeds

Ontdek tijdens deze open dagen de exclusieve rassen tomaat, paprika en (chili)pepers in bijzondere kleuren, vormen en smaken. Eminent Seeds weet zich met een exclusief assortiment gezonde en kleurige groenten te onderscheiden.

Van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 juni opent Eminent Seeds haar deuren in de onderzoeksafdeling van World Horti Center voor bijzondere assortimentsproeven. 

Met de jarenlange kennis van hun groei-adviseurs en supply chain-specialisten, kan Eminent bezoekers een idee geven van de mogelijkheden van de variëteiten, zowel in teelt- als in marktmogelijkheden. Al jaren hebben zij een track record bij onze collega's van Eminent Food in de markt van specialiteiten en we adviseren u graag samen!

Bent u een teler, vertegenwoordiger van een plantenkwekerij of een groeibevorderaar? Bent u op zoek naar speciale producten om u te onderscheiden van anderen, dan bent u van harte welkom om de assortimentsproeven van Eminent te bezoeken en hun exclusieve producten zelf te ervaren. 

Op 11, 12 en 13 juni van 9.00 - 16.00 uur is het mogelijk de assortimentsproeven te bezoeken. Eminent geeft een voorkeur aan een persoonlijke benadering en vraagt u daarom vooraf een afspraak te maken. Registeren is mogelijk via onderstaande button. Een bevestiging volgt spoedig.