20.09.2019

Mini-college: Geld verdienen met het verduurzamen van je bedrijf

Tijdens het eerste mini-college voor studenten van Inholland gaat Greenhouse Marketeers dieper in op het thema duurzaamheid. 

Inholland brengt een uniek concept naar World Horti Center. Een aantal bedrijven dat zich presenteert in het gebouw gaan mini-colleges geven aan tuinbouwjongeren en aan studenten van de hbo-opleiding Tuinbouw & Agribusiness van Hogeschool Inholland Delft. Daarbij komen innovatiethema's als Big Data en Vertical Farming aan de orde en ieder college komt een ander onderdeel uit de praktijk van de glastuinbouw aan bod. Het is de perfecte manier om onderneming en onderwijs met elkaar in contact te brengen: ondernemers die over vraagstukken in hun bedrijf discussiëren met talentvolle jongeren. Daar kunnen in de toekomst alleen maar mooie dingen uit groeien!

Onze participant Greenhouse Marketeers trapt af. Op 20 september organiseren zij het eerste praktijkcollege en focussen zij zich op de vraag: ‘Hoe kun je veel geld verdienen met het verduurzamen van je bedrijf?'

Duurzaamheid wordt in de groene sector steeds belangrijker. Bedrijven komen onder druk te staan wanneer ze niet mee gaan met deze ontwikkelingen. 

Het gaat er naar toe dat je als producent duurzaamheidscertificaten moet hebben omdat je product anders niet wordt afgenomen. Is dit een probleem of liggen hier grote kansen en kan je hier juist geld mee verdienen?

Om deze vraag te beantwoorden organiseert Hogeschool Inholland een mini-college bij het kantoor van Greenhouse Marketeers in World Horti Center. Henri Potze van Greenhouse Marketeers en Alex van der Zwart, docent duurzaamheid bij Inholland, laten zien waarom duurzaamheid steeds belangrijker wordt, hoe duurzaamheid gekwantificeerd kan worden en of een bedrijf hier geld mee kan verdienen. Ze gaan graag met jou in gesprek!

Het mini-college is bedoeld voor young professionals en vroege vogels, want het programma start om 07:30 uur in World Horti Center. Voor koffie en thee wordt gezorgd! Rond 08:30 uur is mini-college afgelopen.

Young professionals en studenten zijn van harte welkom om het eerste mini-college bij te wonen. Er is plek voor 25 personen, schrijf je daarom snel in via onderstaande button.