24.09.2019

Rabobank Ondernemersevent

Rabobank Westland organiseert een event speciaal voor ZZP'ers en (startende) ondernemers

Op dinsdagavond 24 september staat het Rabotorium van World Horti Center in het teken van de ondernemer. Speciaal voor ZZP'ers, startups en ondernemers organiseert Rabobank een avond vol informatie en inspiratie. 

Niemand minder dan rasondernemer en avocadokoningin Shawn Harris neemt je mee in haar verhaal. Daarna neemt zij plaats aan tafel samen met specialisten van de Rabobank waar onder leiding van budgetcoach Eef van Opdorp een tafeldialoog gevoerd wordt. De tafelgasten bespreken de vele (soms onbekende) financiële mogelijkheden voor zelfstandige ondernemers, zowel op zakelijk gebied als privé. Zij staan uiteraard ook open voor alle vragen die je als ondernemer hebt.

Na afloop van het programma is er op het ondernemersplein de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers en nog vragen te stellen aan adviseurs van de Rabobank. Het programma gaat om 19:00 uur van start en is rond 22:00 uur afgelopen.

Shawn Harris
Oprichter van groente- en fruitimperium Nature's Pride.

De Amerikaanse kwam op haar 25e met 150 Dollar naar Nederland en richtte in 2001 Nature's Pride op. Het eerste jaar werd er een omzet behaald van 9 miljoen Euro. Zestien jaar later, toen Shawn in 2017 feestelijk afscheid nam, telde haar bedrijf meer dan 500 werknemers met een omzet van 400 miljoen Euro. In 2016 startte Shawn Orange Wings BV op en besteedt vandaag de dag haar tijd aan veelbelovende startups bij het naleven van hun dromen. Shawn coacht, helpt bij het maken van belangrijke beslissingen en bekleedt een bestuursfunctie in deze jonge ondernemingen.

Eef van Opdorp
Spreker en financieel deskundige bij Uitstel van Executie van RTL4.

Eef: ‘Geld geeft vrijheid en je leeft een stuk relaxter als je de boel op orde hebt. Mijn specialiteit is ingewikkelde zaken simpel maken. Geen theoretisch geleuter maar praktische tips. Geld gaat namelijk niet over geld maar over gedrag. Je doet iets wel of je doet iets niet. En dat geldt zeker voor ons als ondernemer. Je gaat deze avond in ieder geval naar huis met een frisse blik op je eigen onderneming en geldzaken’.

Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor dit event.