10.12.2019

Research Impact Event

Hoe kan er meer impact gegenereerd worden uit publiek/private samenwerking op maatschappelijke agenda’s?

Wil wetenschappelijk onderzoek een antwoord zijn op de snelle maatschappelijke en technologische ontwikkelingen in de sector Tuinbouw & Uitgangmaterialen, dan zal dat onderzoek ook werkelijk IMPACT moeten hebben. Topsector T&U organiseert in samenwerking met AESIS Network een themamiddag over IMPACT op 10 december 2019.

Experts van binnen en buiten Nederland informeren en inspireren de genodigden over het belang van maatschappelijke impact binnen de sector T&U. We gaan op zoek naar de meest effectieve aanpak voor het aantonen en stimuleren van maatschappelijke impact van wetenschappelijk onderzoek. Een belangrijk onderdeel van de middag is de uitreiking van de Topsector T&U Impact Award aan de onderzoeker die de meeste maatschappelijke impact heeft gerealiseerd.

Vragen die beantwoordt zullen worden tijdens het event:

Hoe kan er meer impact gegenereerd worden uit publiek/private samenwerking op maatschappelijke agenda’s?
Hoe krijgt excellente wetenschap waarde buiten de academische wereld?
Hoe kan impact van onderzoek gedemonstreerd worden?

Sprekers tijdens het Research Impact Event:

 • Prof. dr. Barend van der Meulen
  Professor of Institutional Aspects of Higher Education at the University of Twente, former Head of Science at Rathenau Institute
 • Dr.ir. Ernst van den Ende
  Director WUR-PSG en lid Topteam Horticulture & Starting Materials
 • Dr.ir. Herry Nijhuis
  Director TTW, NWO
 • Loek Hermans 
  Chair of Topsector Horticulture & Starting Materials
 • Michiel Roelse 
  Operational director TKI Horticulture & Starting Materials

U kunt dinsdagmiddag 10 december van 12:30 - 18:00 uur alvast in uw agenda noteren. De verdere invulling van het programma volgt op een later moment

Aanmelden

Dit event is toegankelijk voor gasten die hiervoor een uitnodiging hebben ontvangen. Bent u geïnteresseerd maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? U kunt dan een mail met uw verzoek sturen via onderstaande button.