12.12.2019

Startup Afternoon

Een laagdrempelig event voor het verbinden van de kennis, netwerk en nieuwe technologie├źn van zowel gevestigde bedrijven als startups en scale-ups binnen en buiten de Food & Flower industrie

De Startup Afternoon van Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) en HortiHeroes is een mooie stap in het verbinden van kennis en netwerk van gevestigde bedrijven uit de Food & Flower Industry met de inzichten en nieuwste technologieën van startups en scale-ups van binnen en buiten de sector. Wij dagen directie, innovatie managers en intrapreneurs van gevestigde bedrijven uit om uitdagingen, kennis, faciliteiten en netwerken te delen met startups en scale-ups om samen innovatie te versnellen.

Startups en scale-ups presenteren tijdens deze middag hun nieuwste innovaties, waar u als bedrijf uw voordeel mee kunt doen en ervaringsdeskundigen delen hoe een succesvolle samenwerking tussen beide effectief tot stand komt. Succesvol ondernemer, investeerder, startup mentor en auteur Esther Gons deelt haar ervaring vanuit beide perspectieven met veel lessen en modellen vanuit het boek The Corparate Startup.

Tijdens dit evenement wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Topsector T&U Innovation Prize 2019. Via deze prijs daagt Topsector T&U startups en scale-ups in heel Nederland uit om een technische innovatie te ontwikkelen die ervoor zorgt dat de voedselproductie in de kas toeneemt met de laagste input aan bijvoorbeeld water en energie. Voor de winnaar is er een onderzoeksbudget van 25.000 euro beschikbaar en een wildcard ticket voor het programma ‘StartLife Accelerate’.

Programma
13:30 – 19:00 Innovatie markt: Startup helden
14:00 – 15:30 Opening door host Gerrit Heijkoop

  • Introductie HortiHeroes, YES!Delft, StartLife en Rockstart
  • Keynote door Esther Gons | Co-auteur The Corporate Startup
  • Finale Innovation Prize met pitches 

15:30 – 16:15 Break | Speeddaten op de Innovatie markt

16:15 – 17:15 Interactieve innovatiesessie

  • HortiHeroes Innovation Hub
  • Intrapeneurship klas van 2019 en 2020
  • Uitreiking Innovation Prize 2019

17:15 – 19:00 Netwerkborrel

 

Where startups and established companies within the Food & Flower Industry connect

Dit event richt zich op scale-ups, startups en gevestigde bedrijven uit de Food & Flower industrie. Aanmelden is mogelijk via onderstaande button.