12.12.2019

Startup Afternoon

Een laagdrempelig event voor het verbinden van de kennis, netwerk en nieuwe technologie├źn van zowel gevestigde bedrijven als startups en scale-ups binnen en buiten de Food & Flower industrie

Op 12 december organiseren HortiHeroes en Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen samen een Startup Afternoon in World Horti Center. 

Alle deelnemers aan de Startup Afternoon worden aangemoedigd om hun netwerk te delen en innovatie te versnellen door samen te werken. Verschillende startups en scale-ups presenteren tijdens deze middag hun nieuwste innovaties, waar u als bedrijf uw voordeel mee kunt doen. Dit is de 'call to action' om effectieve en waardevolle verbindingen te leggen en om te starten met ‘leren’ hoe een succesvolle samenwerking tot stand kan komen: tussen uw bedrijf, collega-ondernemers en startups en scale-ups.

Tijdens dit evenement wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de Topsector T&U Innovation Prize 2019. Via deze challenge daagt Topsector T&U startups en scale-ups in heel Nederland uit om een technische innovatie te ontwikkelen die ervoor zorgt dat de voedselproductie in de kas toeneemt met de laagste input aan bijvoorbeeld water en energie. Voor de winnaar is er een onderzoeksbudget van 25.000 euro beschikbaar.

Meer informatie over het programma volgt spoedig.

Dit event richt zich op scale-ups, startups en gevestigde bedrijven uit de Food & Flower industrie. Aanmelden is mogelijk via onderstaande button.