22.11.2019

Strike Two Summit

Opening the future of food

Op vrijdag 22 november organiseert The Fork en haar partners een summit over het boeren-inkomen en hoe dat verbeterd kan worden. Hier moet je bij zijn als je meer wilt weten over de toekomstige ontwikkelingen in de voedsel supply chain!

Samen met het Ministerie van LNV, NAJK, CTA, Ahold Delhaize, Danone, IBM, Google, Deloitte, Rabobank en nog 10 partners van The Fork wordt bekeken hoe technologieën als blockchain, IoT en A.I. boeren-inkomen versterken. Tijdens drie tracks, komen tijdens de summit drie uitdagingen aan bod:

  • Een unieke boeren digitale identiteit waarbij de boer controle heeft over zijn eigen data
  • Nieuwe bedrijfsmodellen waarbij bijvoorbeeld werknemers, buren en consumenten kunnen deelnemen in het bedrijf, wat bedrijfsopvolging vergemakkelijkt
  • CO2 neutrale bedrijfsvoering. Hoe maken we een verhandelbaar CO2 certificaat dat duurzame bedrijfsvoering financieel beloont?

De bottleneck zit vaak niet in technologie zelf, maar in zaken als de nadelen van transparantie en gebrek aan lange termijn samenwerking. Hoe kan het voedselsysteem ingericht worden dat boeren kunnen investeren in het voedsel van morgen?

Zowel de onderneming als de supply chain gebruiken deze nieuwe technologieën om hun processen te verbeteren, kosten te besparen en te groeien. Tijdens deze dag worden praktische oplossingen en succesverhalen met elkaar gedeeld en uitgewerkt. Grijp deze kans op kostenbesparing, proces efficiency, data management en concurrentievoordeel.

Bekijk hier de aftermovie van vorige editie.

Klik op onderstaande button voor meer informatie en registratie