Summer of Innovation - World Horti Center
19.07.2021 - 27.08.2021

Summer of Innovation

Een hele zomer lang staan de laatste innovaties in de glastuinbouw centraal in World Horti Center.

Een hele zomer lang staan de laatste innovaties in de glastuinbouw centraal in World Horti Center. Na de succesvolle editie van 2019 en 2020 zal het ‘clubhuis van de tuinbouw’ ook in de zomer van 2021 innovaties in de spotlight zetten. Dat gebeurt zowel met een tijdelijke expositie als met diverse online en offline events van 19 juli tot en met 27 augustus. 

Een aantal pleinen in World Horti Center worden omgebouwd tot expo-plein, waar bezoekers in kleine groepjes diverse nieuwe modellen, concepten en innovaties kunnen bewonderen. De route gaat ook langs diverse highlights die permanent in World Horti Center te vinden zijn, zoals de vernuftige waterruimte, de All Climate Greenhouse en de stands van de participanten.

Naast de mogelijkheid tot het boeken van een tour organiseert World Horti Center diverse activiteiten rondom innovatie in de glastuinbouw. Het programma maken we later bekend.

De glastuinbouwsector in Nederland is al ruim honderd jaar zeer innovatief en creatief, waarbij mensen en bedrijven met elkaar elke keer weer tot innovatieve oplossingen komen. Met de Summer Of Innovation stimuleert World Horti Center het samenwerken en het innoveren in deze veerkrachtige sector.

Interesse om een innovatie te demonstreren tijdens de Summer Of Innovation? Laat het ons weten via onderstaande button.