31.05.2018

Themadag Water

Om duurzamer te telen is de wens om emissie van gewasbeschermingsmiddelen naar water zoveel mogelijk te beperken. Hoe gaat dit in zijn werk en hoe bereiken we in de toekomst een nagenoeg emissieloze kas?

Op donderdag 31 mei organiseren we in samenwerking met LTO Glaskracht Nederland een themadag water. Op deze dat wordt u bijgepraat over de mogelijkhede.

Programma
13.00 uur Ontvangst
13.15 uur Opening bijeenkomst
13.20 uur Duurzaam omgaan met water door Jacco Vooijs (voorzitter LTO Glaskracht Westland)
13.40 uur De waternatuur (ecologie) in Delfland door Jos van Bijl (Hoogheemraadschap van Delfland)
14.00 uur Ronde 1 workshops en standbezoeken
15.30 uur Korte pauze
16.00 uur Ronde 2 workshops en standbezoeken
17.30 uur Borrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

Workshops
Meer informatie over de workshops vindt u hier

Verlenging spuitlicentie
Deze bijeenkomst kunt u mee laten tellen als dagdeel voor verlenging spuitlicentie, onderdeel Veiligheid en Techniek. De kosten voor verlenging spuitlicentie bedragen € 50,-excl. BTW per persoon. Vergeet uw spuitlicentiepas niet mee te nemen naar de bijeenkomst.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Er worden alleen kosten in rekening gebracht indien u deze bijeenkomst wil laten meetellen voor de spuitlicentie.

Annuleren
Annuleren kan alleen schriftelijk via sdejong@ltoglaskracht.nl. Bij annulering 48 uur voor de bijeenkomst wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten (alleen bij verlenging spuitlicentie), terugbetaald. Daarna wordt uw inschrijving als definitief beschouwd. In overleg kunt u een vervanger sturen. 

Deze bijeenkomst is primair bedoeld voor telers. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande button, tot 29 mei 2018, 12.00 uur, mits er nog plaats is. Tijdens de bijeenkomst is ruimte voor maximaal 150 personen.