25.06.2019

Themadag Water

Water is en blijft een actueel thema voor glastuinbouwbedrijven. Veranderende regelgeving,
klimaatveranderingen en ontwikkelingen in de techniek zorgen ervoor dat de bedrijven in de sector de komende jaren voor kansen en uitdagingen blijven te staan op het gebied van water.

Op dinsdag 25 juni organiseren Glastuinbouw Nederland, Demokwekerij Westland en World Horti Center een themadag over water. Op deze dag wordt u bijgepraat over de mogelijkheden rondom het beperken van gewasbeschermingsmiddelen naar water. Maar ook de beschikbaarheid van kwalitatief goed water om emmissieloos te kunnen telen en hoe er een nagenoeg emmissieloze kas kan worden bereikt. 

Programma

12.45 uur - Ontvangst
13.15 uur - Opening bijeenkomst
13.20 uur - Duurzaam omgaan met water door Jacco Vooijs, voorzitter Glastuinbouw Westland
13.40 uur - De emissieloze kas in Delfland door Robbert Ballings, senior Handhaver Hoogheemraadschap van Delfland

14.00 uur - Ronde 1 workshops en standbezoeken
15.30 uur - Korte pauze
15.45 uur - Ronde 2 workshops en standbezoeken
17.15 uur - Borrel
18.00 uur - Einde bijeenkomst
 

Verlenging spuitlicentie

Deze bijeenkomst kunt u mee laten tellen als dagdeel voor verlenging spuitlicentie, onderdeel Veiligheid en Techniek. De kosten voor verlenging spuitlicentie bedragen € 50,00. Vergeet uw spuitlicentiepas niet mee te nemen naar de bijeenkomst. 

Wilt u aanwezig zijn zonder een verlenging van de spuitlicentie, er zijn dan geen kosten gebonden aan uw deelname. 

Annuleren

Annuleren kan alleen schriftelijk per e-mail. Bij annulering 48 uur voor de bijeenkomst wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten (alleen bij verlenging spuitlicentie), terugbetaald. Daarna wordt uw inschrijving als definitief beschouwd. In overleg kunt u een vervanger sturen. Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief btw.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Margreet Schoenmakers.

Deze bijeenkomst is primair bedoeld voor telers en/of medewerkers van glastuinbouwbedrijven. Meld u aan via onderstaande button. Aanmelden is verplicht en kan tot donderdag 20 juni 2019.