09.03.2020

Westland Onderneemt

Acht Westlandse fractievoorzitters gaan precies tussen de twee gemeenteraadsverkiezingen met elkaar in debat

MKB Westland en VNO-NCW Westland Delfland organiseren op maandag 9 maart de eerste editie van ‘Westland Onderneemt’ in World Horti Center. De twee werkgeversorganisaties hebben vaker gezamenlijk evenementen georganiseerd en hebben de handen nu wederom ineen geslagen.

Midterm debat
Precies tussen twee gemeenteraadsverkiezingen wordt dit debat georganiseerd. Wat is er in de eerste twee jaar gebeurd en wat staat Westland de komende jaren te wachten? Onder leiding van moderator Rob Veenman kruisen de acht fractievoorzitters van CDA Westland, D66 Westland, Gemeentebelang Westland, Groen Links Westland, LPF Westland, PvdA Westland, VVD Westland en Westland Verstandig met elkaar de degens over onderwerpen die voor Westland en het Westlandse bedrijfsleven belangrijk zijn.

Voorzitter MKB Nederland
Jacco Vonhof is één van de sprekers tijdens het event. Hij begon een schoonmaakbedrijf met slechts een oude bestelwagen en een ladder. Nu kent zijn bedrijf 1500 werknemers en heeft hij de dagelijkse leiding uit handen gegeven. Dit geeft Vonhof tijd en ruimte om als voorzitter van MKB Nederland te strijden voor de belangen van ondernemers. Als oud-regiovoorzitter van VNO-NCW Midden is hij de ideale spreker om een gecombineerd publiek van MKB- en VNO-NCW-leden toe te spreken. 

Programma
15:45 uur: Inloop met koffie/thee
16:30 uur: Opening door Rob Veenman en namens Rabobank John Hagers
16:33 uur: Welkomstwoord Pieter Eenhoorn en Shirley Schelkers
16:36 uur: Politiek debat
17:30 uur: Jacco Vonhof
18:15 uur: Borrel met hapjes
19:15 uur: Einde bijeenkomst

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via onderstaande button

Vraag insturen

Als u vooraf vragen heeft voor de fractievoorzitters van de Westlandse Gemeenteraad en/of Jacco Vonhof, kunt u insturen via onderstaande button.