Event organiseren

 Events en rondleidingen organiseren in het hart van de glastuinbouwsector

Bekijk hier onze maatregelen voor een veilig bezoek

Vergaderen, netwerken, evenement organiseren en kennisdelen in een duurzame omgeving

U bent van harte welkom in het centrum van de internationale glastuinbouw. Centraal gelegen in Westland, nabij Den Haag, Delft en Rotterdam, kunt u informeel vergaderen, netwerkbijeenkomsten bijwonen, professionele congressen organiseren en een tour door de internationale glastuinbouwsector volgen. World Horti Center biedt een breed scala aan mogelijkheden binnen de duurzame- en innovatieve omgeving van de glastuinbouw. De vergaderruimtes en conferentiezalen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken vanzelfsprekend over een digitaal presentatiescherm en kunt u in ons hele pand gratis gebruik maken van WiFi. Voor een veilig bezoek aan World Horti Center, hanteren we momenteel een gelimiteerde bezetting per zaal. Daarnaast hebben we de nodige maatregelen getroffen om u veilig te kunnen ontvangen en bieden we verschillende livestream mogelijkheden aan om naast de bezoekers op locatie ook online deelnemers te kunnen bereiken. 

Vergaderen/evenement organiseren

In de volgende ruimtes is het mogelijk om op aangepaste wijze te vergaderen in World Horti Center:

Vergader- en conferentiezalen:

Netwerkpleinen:

Deze ruimtes kunt u eenvoudig zelf reserveren op het gewenste tijdstip, via ons online boekingssysteem. 

Rondleidingen

De glastuinbouwsector heeft zoveel te bieden. Er zij tal van innovaties en duurzame oplossingen voortgekomen uit deze sector, die dagelijks zorgen voor gezond voedsel en een groene leefomgeving. Onze HortiXperts nemen u tijdens een tour mee en vertellen u alles over de duurzame tuinbouw en al haar noviteiten. 

Evenementen

World Horti Center bruist van de activiteiten die in samenwerking met partners worden georganiseerd. Van symposia, tot inhoudelijke leergangen, trainingen en netwerkbijeenkomsten. Een actueel overzicht ziet u via de button.

Bijeenkomst of vergadering organiseren?

Wilt u zelf een evenement organiseren in het duurzame centrum van de glastuinbouw? Ons enthousiaste Team Events helpt u met veel plezier een succes van uw bijeenkomst te maken. Via ons online boekingssysteem boekt u rechtstreeks de juiste meetingruimte voor uw bijeenkomst. Bij vragen, neem gerust contact op met Team Events.

Catering

Om uw bijeenkomst compleet te maken, bieden wij diverse cateringmogelijkheden. Denk hierbij aan vergaderarrangementen met koffie en/of thee, maar ook lunches, warme en koude buffetten of een borrel om uw bijeenkomst informeel mee af te sluiten. Heeft u andere ideeën? Wij denken graag met u mee!

Elkaar ontmoeten in World Horti Center?

Neem contact met ons op