Online & Hybride Events

World Horti Center biedt hypermoderne technische faciliteiten aan om naast bezoekers, offline en online te ontvangen. 

Divers beeld, goed geluid en volop interactie met off- en online bezoekers!

World Horti Center biedt hoogwaardige faciliteiten aan zodat online én offline bezoekers uw event hetzelfde beleven. Met hoogwaardige techniek wordt uw bijeenkomst professioneel met drie camerahoeken in beeld gebracht en is er volop mogelijkheid voor interactie met de zaal én online deelnemers. Een internationale spreker? Die brengen we gemakkelijk in beeld via ons eigen webinarplatform. Deze faciliteiten bieden oneindig veel kansen voor internationaal kennisdelen!

Uitnodigende locatie voor uw (hybride) event, met een groot online bereik!

Wilt u graag meer deelnemers bereiken dan er momenteel mogelijk is of een internationaal publiek aanspreken? Dan kunt u kiezen om een hybride event, livestreaming of een webinar te organiseren. World Horti Center is - met de nieuwste technieken, uitstekende faciliteiten en heerlijke cateringarrangementen - een perfecte eventlocatie voor uw (hybride) event. 

Ons Rabotorium biedt dezelfde mogelijkheden als een professionele tv-studio, daardoor is de zaal ook uitermate geschikt om productpresentaties op te nemen. Na afloop van het evenement, ontvangt u een opname die tegen betaling door World Horti Center gemonteerd kan worden. 

We hanteren de maatregelen van het RIVM in World Horti Center. Zo houden we afstand, houden we rekening met het max. aantal personen, bieden we 1,5-meter borrels aan en hebben we diverse maatregelen getroffen voor een veilig bezoek.

Hybride event

Een hybride event is een combinatie van een fysiek en online evenement. Dit gaat verder dan livestreaming; er zijn namelijk diverse mogelijkheden voor interactie met de online sprekers en deelnemers. Op deze manier kunt u een groot internationaal publiek bereiken. Op een veilige manier, vanuit het episch centrum van de innovatieve glastuinbouwsector. Wilt u de on- en offline bezoekers tijdens uw event een kijkje laten nemen in dit centrum? Ook dat is mogelijk! We organiseren tours on demand die we live kunnen streamen zodat alle deelnemers de tour kunnen volgen. Klik op onderstaande button voor meer informatie over het organiseren van een hybride event en de verschillende pakketten. 

Webinar

Bij een webinar ontvangt u alle bezoekers van uw event online, waarbij gebruik gemaakt kan worden van World Horti Center als inspirerende achtergrond voor de bijeenkomst. De webinar software beschikt over tal van interactieve mogelijkheden tussen de deelnemers en (externe) sprekers. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Omdat de technieken zo nieuw zijn, snappen we dat u nog geen ervaring heeft met het organiseren van een hybride event. We helpen u daarom graag met de organisatie en nemen de tijd om alles vooraf goed door te nemen. 

Een online of hybride bijeenkomst organiseren?

Neem contact met ons op