Online & Hybride Events - World Horti Center

Online & Hybride Events

World Horti Center biedt hypermoderne technische faciliteiten aan om bezoekers zowel on- als offline dezelfde ervaring te geven.

World Horti Studio voor een hoogwaardig online event

World Horti Center biedt hoogwaardige faciliteiten aan zodat on- én offline bezoekers een event hetzelfde beleven. Met hoogwaardige techniek worden bijeenkomsten professioneel met drie camerahoeken in beeld gebracht en is er volop mogelijkheid voor interactie met de zaal én online deelnemers. Een internationale spreker? Die brengen we gemakkelijk in beeld via ons eigen webinarplatform. Deze faciliteiten bieden oneindig veel kansen voor internationaal kennisdelen! Of het gaat om het organiseren van een live stream, webinar of een online event; de studio en technieken zijn hier volledig op uitgerust.

Online of hybride event

Uw online event technisch goed georganiseerd in een mooie professionele setting. Met de nieuwste technieken, uitstekende faciliteiten en heerlijke cateringarrangementen is World Horti Center de perfecte eventlocatie voor uw hybride / online event. Ons Rabotorium biedt dezelfde mogelijkheden als een professionele tv-studio. Dit gaat verder dan livestreaming; er zijn namelijk diverse mogelijkheden voor interactie met de online sprekers en deelnemers. Op deze manier kan je een groot internationaal publiek bereiken. Op een veilige manier, vanuit het epicentrum van de innovatieve glastuinbouwsector. Wil je de on- en offline bezoekers tijdens het event een kijkje laten nemen in dit centrum? Ook dat is mogelijk! We organiseren tours on demand die we kunnen live streamen zodat alle deelnemers de tour kunnen volgen. Klik op onderstaande button voor meer informatie over het organiseren van een online event en de mogelijkheden.

Ieder online event is anders, hier hebben we dan ook allerlei maatwerkmogelijkheden voor zoals polls, verhoging van het aantal deelnemers, break-out sessies, etc. Afhankelijk van de wensen, doelgroep en doelstelling van het evenement wordt er gekeken welk pakket het beste past en een offerte op maat gemaakt. We denken graag mee en zien ernaar uit uw online event tot een succes te maken! Neem gerust contact op met Team Events om de mogelijkheden te bespreken.

Een online of hybride bijeenkomst organiseren?

Neem contact met ons op