Events organiseren - World Horti Center

Event organiseren

 Events en rondleidingen organiseren in het hart van de glastuinbouwsector

Bekijk hier de mogelijkheden voor online & hybride events

Vergaderen, netwerken, evenement organiseren en kennisdelen in een duurzame omgeving

Je bent van harte welkom in het centrum van de internationale glastuinbouw. Centraal gelegen in Westland, nabij Den Haag, Delft en Rotterdam, bieden we faciliteiten om informeel te vergaderen, netwerkbijeenkomsten bij te wonen, professionele congressen te organiseren en een tour door de internationale glastuinbouwsector te volgen.

Faciliteiten voor vergaderingen en evenementen

World Horti Center biedt een breed scala aan mogelijkheden binnen de duurzame- en innovatieve omgeving van de glastuinbouw. De vergaderruimtes en conferentiezalen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken vanzelfsprekend over een digitaal presentatiescherm en kunt u in ons hele pand gratis gebruik maken van WiFi. Voor een veilig bezoek aan World Horti Center, hebben we de nodige maatregelen getroffen om u veilig te kunnen ontvangen en bieden we verschillende mogelijkheden voor online en hybride events. Zo kunt u naast de bezoekers op locatie ook online deelnemers verwelkomen.

Bijeenkomst of vergadering organiseren?

Wil je zelf een evenement organiseren in het duurzame centrum van de glastuinbouw? Ons enthousiaste Team Events helpt je met veel plezier een succes van uw bijeenkomst te maken. Via ons online boekingssysteem kan je rechtstreeks de juiste meetingruimte voor uw bijeenkomst boeken. Bij vragen, neem gerust contact op met Team Events.

Online & Hybride Events

Meer deelnemers bereiken dan er momenteel mogelijk is of een internationaal publiek aanspreken? World Horti Center biedt hypermoderne technische faciliteiten aan om bezoekers offline en online te ontvangen. 

Rondleidingen

De glastuinbouwsector heeft zoveel te bieden. Er zij tal van innovaties en duurzame oplossingen voortgekomen uit deze sector, die dagelijks zorgen voor gezond voedsel en een groene leefomgeving. Onze HortiXperts nemen je tijdens een tour mee en vertellen alles over de duurzame tuinbouw en al haar noviteiten. 

Evenementen

World Horti Center bruist van de activiteiten die in samenwerking met partners worden georganiseerd. Van symposia, tot inhoudelijke leergangen, trainingen en netwerkbijeenkomsten. Een actueel overzicht ziet is zichtbaar via onderstaande de button.

Catering

Om de bijeenkomst compleet te maken, bieden wij diverse cateringmogelijkheden. Denk hierbij aan vergaderarrangementen met koffie en/of thee, maar ook lunches, warme en koude buffetten of een borrel om de bijeenkomst informeel mee af te sluiten. Heb je andere ideeën? Wij denken graag mee!

Elkaar ontmoeten in World Horti Center?

Neem contact met ons op