Export Administrator/ Internal Account Manager

Veelzijdige internationale functie 

Op zoek naar een sociale én internationale functie? Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Royal Brinkman verleen je commerciële en administratieve ondersteuning bij de internationale verkoop- en exportadministratie. Je ondersteunt de International Account Manager en verzorgt de orderadministratie. Je richt je met name op Italië, Griekenland, Australië en Nieuw-Zeeland. 

 

 

 

Vacature Export Administrator/Internal Account Manager International

Export Administrator/Internal Account Manager (fulltime)

Hoe ziet je dag eruit:
Ben jij klantgericht, communicatief sterk en een echte teamspeler? Voel jij je thuis in een internationale omgeving? Dan zou deze functie wel eens iets voor jou kunnen zijn!

Wij zoeken een commercieel medewerker binnendienst die commerciële en administratieve ondersteuning gaat verlenen aan de internationale verkoop- en exportadministratie.
In deze zelfstandige functie ondersteun je de International Account Manager en verzorg je de orderadministratie. De aan jou gekoppelde Account Manager richt zich met name op de landen Italië, Griekenland en Australië/New Zeeland. Deze portefeuille wordt binnenkort uitgebreid met nog een aantal landen uit het Midden Oosten. Tijd dus voor versterking aan dit blok!

Als commercieel medewerker binnendienst fungeer je als spil binnen de afdeling Export en dien je naast een flexibele instelling ook te beschikken over een sterke drive om een bijdrage te leveren aan deze groeiende afdeling. Je hebt het vermogen om zowel in het Nederlands als in het Engels met de internationale Branch Managers en partners afkomstig uit verschillende culturen te communiceren.

Het team:
Het Export team is dynamisch, gezellig en men is altijd in voor een geintje. Samen maken ze een enorme internationale groei door en werken ze hard om Royal Brinkman nog verder internationaal op de kaart te zetten. Als jij dit team komt versterken, heb je gegarandeerd een uitdagende functie!

Samenvatting van de functie:
Je controleert dat de goederenstroom van bestelling tot aflevering zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt.
Je deelt tijdig relevante informatie op het vlak van logistiek en producten met de in- en externe klant.
Je signaleert mogelijke risico’s binnen het logistieke proces.
Je bewaakt de planning, waarbij op tijd ingrijpen en bemiddelen in het geval van problemen in het logistieke proces een must is.
Je bewaakt een efficiënte en tijdige verwerking, beheer en facturatie van de diverse orders.
Je houdt de exportadministratie op orde, zodanig dat gevraagde informatie direct beschikbaar is.

Ben jij de geschikte kandidaat, omdat je…
HBO werk- en denkniveau hebt?
ervaring in een vergelijkbare functie of werkervaring in een productietuinbouw bedrijf hebt?
een echte organiser bent en kan multitasken?
doortastend, flexibel en commercieel gedreven bent?
een enthousiaste, flexibele, proactieve en commerciële basishouding hebt?
uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift bezit? 
uitstekende kennis van Microsoft Office toepassingen hebt?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden: 
Een dynamische positie binnen een jong en enthousiast team. 
Zowel nationale als internationale opleidings- en doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld Account Manager. 
Een goed salaris evenals uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden conform het arbeidsvoorwaarden reglement van Royal Brinkman. 
Leuke half jaarlijkse bedrijfsfeesten.
Een gezonde Royal Foodcorner en iedere dag vers fruit. 
Standplaats: Hoofdkantoor te ’s-Gravenzande, Westland, Zuid-Holland.

Wie zijn wij: 
Royal Brinkman, opgericht in 1885, is een toeleverancier, adviseur en installateur voor de professionele glastuinbouw. Inmiddels zijn wij één van de meest gerenommeerde en grootste toeleveranciers ter wereld van de bedekte teelt met vestigingen in Groot- Brittannië, Polen, Frankrijk, Spanje, Hongarije, Turkije, Mexico en Australië en we zijn nog steeds groeiende.

Door middel van lokale vestigingen of dealers, persoonlijke verkoop, onze specialisten en niet te vergeten onze professionele webshops, worden onze klanten “customer made” vanuit de verschillende landen totaal ontzorgd. Royal Brinkman staat voor digitaal met mensentaal!

Adres:

Woutersweg 10 
2691PR
‘s-Gravenzande  

Contact:

Francesca Thijssen