Get together

Vergaderen, netwerken, evenement organiseren en kennisdelen in een duurzame omgeving

U bent van harte welkom in het centrum van de internationale glastuinbouw. Centraal gelegen in Westland, nabij Den Haag, Delft en Rotterdam, kunt u informeel vergaderen, netwerkbijeenkomsten bijwonen, professionele congressen voor 266 bezoekers organiseren en een tour door de internationale glastuinbouwsector volgen. World Horti Center biedt een breed scala aan mogelijkheden binnen de duurzame- en innovatieve omgeving van de glastuinbouw. De vergaderruimtes en conferentiezalen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken vanzelfsprekend over een digitaal presentatiescherm en kunt u in ons hele pand gratis gebruik maken van WiFi.

Vergaderen/evenement organiseren

De volgende vergader- en conferentiezalen zijn beschikbaar in World Horti Center:

Rondleidingen

De glastuinbouwsector heeft zoveel te bieden. Er zij tal van innovaties en duurzame oplossingen voortgekomen uit deze sector, die dagelijks zorgen voor gezond voedsel en een groene leefomgeving. Onze HortiXperts nemen u tijdens een tour mee en vertellen u alles over de duurzame tuinbouw en al haar noviteiten. 

Evenementen

World Horti Center bruist van de activiteiten die in samenwerking met partners worden georganiseerd. Van symposia, tot inhoudelijke leergangen, trainingen en netwerkbijeenkomsten. Een actueel overzicht ziet u via de button.

Bijeenkomst of vergadering organiseren?

Wilt u zelf een evenement organiseren in het duurzame centrum van de glastuinbouw? Ons enthousiaste Team Events helpt u met veel plezier een succes van uw bijeenkomst te maken. 

Catering

Om uw bijeenkomst compleet te maken, bieden wij diverse cateringmogelijkheden. Denk hierbij aan vergaderarrangementen met koffie en/of thee, maar ook lunches, warme en koude buffetten of een borrel om uw bijeenkomst informeel mee af te sluiten. Heeft u andere ideeën? Wij denken graag met u mee!

Elkaar ontmoeten in World Horti Center?

Neem contact met ons op