Eat

Nederland staat bekend als de gezondste delta van de wereld en daarbinnen is Westland befaamd als gebied waar productie, logistiek en innovatie samenkomt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat in het hart van de Nederlandse glastuinbouw, gezondheid en ultieme smaakbeleving worden gecombineerd. Het restaurant wordt door de sector gevoed en is voor de sector bestemd. Deze horecafaciliteit is namelijk toegankelijk voor personen die opereren binnen de glastuinbouw. 

Van Leeuwen Food & Concepts verzorgt zowel de horecafaciliteiten als de catering binnen World Horti Center. En dat volgens het Dutch Cuisine principe: met versbereide, verantwoorde en ambachtelijke producten die de natuur ons in de directe omgeving biedt. Dit principe wordt ingevuld in nauwe samenwerking met Niven Kuns, patron-cuisinier van restaurant Niven in Rijswijk.

Met ruim 80 bedrijven die zich presenteren op de expositievloer, het onderzoekscentrum met haar 38 afdelingen, ruim 1.200 studenten en jaarlijks 25.000 vakbezoekers hoeft Van Leeuwen zich de komende tien jaar niet te vervelen in Horti Business Center. Beide partijen willen innoveren en inspireren en dat komt tot uiting in deze duurzame samenwerking.

Een bezoek aan ons restaurant betekent een prikkeling van de smaakpapillen.

 

Lees meer informatie over een vergadering, evenement of rondleiding in World Horti Center.

Eten & drinken in World Horti Center?

Neem contact met ons op