Horti Heroes - World Horti Center

Horti Heroes

HortiHeroes is het innovatie, startup en talent ontwikkelingsplatform voor de Food & Flower industry. Wij geloven dat verandering en innovatie van de Nederlandse food & flower industrie zal bijdragen aan het duurzaam vergroenen en voeden van de wereld, terwijl het Nederland economisch sterker en toekomstbestendiger zal maken. Met 12 partner bedrijven zijn wij er echt voor en door het bedrijfsleven en hebben samen de missie om talent aan te trekken, te verbinden en te ontwikkelen om innovatie aan te jagen. Dit doen we o.a. met onze 3 pijlers:

Academy | Intrapreneurship programma | lean startup methode
Arena events | cross over samenwerking | inspire, train, act
Startup programma | koplopers en nieuwkomers verbinden
 

Onze missie: ‘Attract, connect and grow talent to supercharge innovation within the Food & Flower Industry’

Waarom?

Nederland staat er wereldwijd om bekend: onze Food & Flower industry. Nederland is na de VS de grootste exporteur van bloemen, planten, groenten en fruit ter wereld. Door onze eeuwenlange ervaring, ondernemerschap en vindingrijkheid zijn we heel goed om op extreem klein oppervlak veel te produceren.

Dit biedt enorme kansen: wat als we onze kennis inzetten om de hele wereld te voorzien van lokaal geproduceerd, duurzaam en hoogwaardig voedsel? Tegelijkertijd staan de sector en haar verdienmodellen onder druk: het produceren wordt elke dag ingewikkelder en uitdagender.

Kortom, er is behoefte aan frisse blikken die Nederland laten floreren zoals young professionals, ondernemers en start-ups die werken aan de next big thing.

 


 


Contact:

World Horti Center

Europa 1

2672 ZX Naaldwijk

Meer weten over Horti Heroes?

bezoek de website