Participatie - World Horti Center

World Horti Society: Participatie

Participatie biedt bedrijven een unieke kans om zich te presenteren in de top van de tuinbouwwereld en om toegang te krijgen tot het meest innovatieve en uitgebreide tuinbouwnetwerk; inclusief onderzoek en onderwijs. Participanten zijn onderdeel van de World Horti Society; de community van World Horti Center.

Partcipanten zijn actief betrokken en zichtbaar in World Horti Center; tonen innovaties en delen kennis aan de internationale bezoekers van het centrum. Zij hebben exclusieve toegang tot kennis- en netwerkbijeenkomsten en komen via matchmaking in contact met bezoekers van de glastuinbouwhub. 

World Horti Center ontwikkelt next level paviljoens en 'themapaviljoens' voor bepaalde onderwerpen zoals 'Livable Cities', 'Indoor Farming', 'Water en Irrigatie'. Het is exclusief aan participanten voorbehouden om onderdeel te zijn van een themapaviljoen dat het verhaal over een bepaald thema op de meest intrigerende en spectaculaire manier vertelt. Daarnaast beslissen participanten mee in de programmering van inhoudelijke themabijeenkomsten.

Wie zijn er al onderdeel van het waardevolle netwerk met toonaangevende bedrijven?

Word jij participant?

Ik wil participant worden