BDO - World Horti Center

BDO Accountants & Adviseurs

Bij een internationale tuinbouw hotspot als World Horti Center, waar innovatie, onderzoek en duurzaam ondernemerschap samenkomen, hoort BDO Accountants & Adviseurs ook aanwezig te zijn. Wij hebben veel ervaring in de flowers- en foodsector. Hoe kan ik meer financieel voordeel behalen voor mijn bedrijf? Welke (internationale) ontwikkelingen hebben invloed op mijn organisatie?

De Nederlandse flowers & foodsector draait niet alleen op export, maar voorziet ook voor een groot deel in de voedingsbehoefte van onze ‘eigen’, Nederlandse consument. Technologische innovatie, duurzaamheid en schaalvergroting zijn belangrijke thema’s in de hele keten. Steeds meer bedrijven in de flowers & foodbranche – van voedselverwerkende industrie tot veredelaars en ondernemers in de glastuinbouw – krijgen bij hun groei met internationale (fiscale) wet- en regelgeving te maken.

Daarbij past het internationale karakter van World Horti Center goed bij BDO, want met ons internationale netwerk van ruim 1.400 vestigingen in 158 landen hebben we veel kennis paraat.

Dankzij de brede oriëntatie van onze accountants en adviseurs kan BDO u bij tal van uitdagingen en vraagstukken helpen. Een belangrijk vraagstuk waar BDO ruime ervaring mee heeft bij familiebedrijven in de flowers & foodsector is bijvoorbeeld opvolging, met oog voor continuïteit van het bedrijf en harmonie in de familie.

Wij adviseren en ondersteunen u onder meer op het gebied van:

- financieringsvormen;
- innovatiebox;
- private clients;
- fusies en overnames;
- transfer pricing;
- risk management;
- organisatieontwikkeling;
- subsidiemogelijkheden.
 

Contactgegevens

Vestigingsadres
Laan van Zuid Hoorn 165
2289 DD Rijswijk

Postadres
Postbus 1080
2280 CB Rijswijk

Meer weten?

Bezoek de website van BDO