Greenhouse Marketeers

Alles bij Greenhouse Marketeers en dochterbedrijven Fair Flora en Bamboo Village Uganda draait om duurzaamheid in de land- en tuinbouwsector. Dit doen wij in drie stappen: meten, verbeteren en vermarkten.

Meten
Weet u eigenlijk hoe groot de milieu-impact van uw bedrijfsactiviteiten is? Greenhouse Marketeers helpt u om inzicht in en grip op duurzaamheid te krijgen. Wij zetten de revolutionaire softwaretechniek van onze partner Ecochain in om samen met u exact in kaart te brengen wat de milieu-impact van uw bedrijf en uw producten is.

Verbeteren
Na het in kaart brengen van uw milieu-impact, stellen de experts van Greenhouse Marketeers een verbeterplan met u op. Praktisch, haalbaar en in begrijpelijke taal. Dit plan stelt u in staat om processen te optimaliseren, uw CO2-uitstoot te verlagen en veelal ook kosten te besparen.

Vermarkten
Alle inspanningen om bij te dragen aan een groenere toekomst verdienen een podium. Met een uitgebreid team en netwerk van gedreven designers, marketeers, fotografen, cameramannen en -vrouwen en tekstschrijvers, helpen wij uw duurzame verhaal eerlijk en authentiek onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

Fair Flora
Fair Flora is hét consumentenlabel voor eerlijke en duurzame bloemen en planten. Fair Flora kwekers zijn kwekers met duurzame ambities. De belangrijkste toelatingseis is het berekenen van de footprint van de kwekerijen en de producten. Fair Flora onderscheidt zich in de markt door transparantie te bieden over de impact van de productie van sierteeltproducten. De Fair Flora producten zijn te herkennen aan het label ‘I am Fair Flora’.

Bamboo Village Uganda
Bamboo Village Uganda is opgericht met het doel om zowel armoede als klimaatverandering te bestrijden. Onze bamboeplantage is een directe bron van werkgelegenheid, doordat er o.a. bamboespecialisten, veldwerkers en plantagemanagers nodig zijn. De bamboe die op onze plantage groeit wordt niet alleen gebruikt om CO2 te compenseren en om producten van te maken. We gebruiken de bamboe ook om veilige en duurzame huizen van te bouwen. Ons dorp kan tot 200 families onderdak bieden.


 

Contactgegevens:

World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk

Meer weten?

bezoek de website