Allport Horti Logistics

Uw specialist in logistiek voor de glastuinbouw

Allport Horti Logistics is een divisie van Allport Netherlands en is gespecialiseerd in logistiek voor wereldwijde projecten in de glastuinbouwsector. Allport Netherlands is gevestigd in Rotterdam en heeft eigen kantoren in 30 landen en in nog eens 100 landen een groot netwerk van exclusieve agenten. Met Horti Logistics worden de logistiek en de douaneformaliteiten rondom uw projecten in de glastuinbouw van A tot Z geregeld. Onze betrokken en ervaren medewerkers nemen u alles uit handen op dit gebied.

Horti Logistics informatiesysteem

Naast onze ervaring, concurrerende prijzen en goede relaties met alle bekende containerrederijen, biedt ons uitgebreide online logistiek informatiesysteem vele mogelijkheden om alle stappen in de keten transparant en overzichtelijk te houden. Dit speciaal door Allport ontworpen systeem is meer dan tracking en tracing en is speciaal toegespitsts op de logistiek rondom tuinbouwprojecten: vanaf het moment dat de container bij u wordt geladen tot en met het moment dat de lege container weer in het containerdepot retour wordt geleverd.

De informatie over uw zendingen en verschepingen is altijd up-to-date en geeft de klant inzicht in alle stappen van het logistieke proces rondom het project: wat is de status van de container(s), wat is de planning? Tevens kunnen we per container alle bijhorende documenten zoals B/L, factuur en paklijsten uploaden, zodat u precies kunt zien om welke lading het gaat.

Onderdeel van een groot netwerk

Allport Netherlands is een joint venture van Allport Cargo Services Ltd., de toonaangevende Britse expeditie en logistieke groep. In 2010 fuseerde Allport met CS Logistics Holdings Ltd., waardoor het netwerk werd uitgebreid tot 5500 medewerkers in meer dan 30 landen over de hele wereld en een geconsolideerde jaaromzet van meer dan een miljard US$.

Contactgegevens

Kiotoweg 603
3047 BG Rotterdam

Contactpersoon

Paul Breukel

Meer weten?

Bezoek de website van Allport Horti Logistics