Beekenkamp Verpakkingen - World Horti Center

Beekenkamp Verpakkingen

Met ruim 120 matrijzen op voorraad wordt ons complete assortiment aan kunststof verpakkingen gerealiseerd. Via de techniek van kunststof spuitgieten maken wij elk product op maat met Polypropyleen (PP) en Polyethyleen (HDPE). Dit resulteert in een duurzaam en herbruikbaar product.
Bij Beekenkamp Verpakkingen werken wij aan grote en kleine maatwerk producties. Van ontwerp van het matrijs, tot uitwerking en ontwikkeling doen wij in eigen huis. Elke verpakking sluit haarfijn aan bij uw teelt of logistiek systeem.

Wij bruisen van de ideeën. En dat ziet u terug in ons assortiment met innovatieve oplossingen voor teelt en transport. Onze designers weten u te verrassen met op maat ontwikkelde oplossingen voor alle sier-, groente- en fruitteelten.
Van unieke substraatbakken, aardbeientrays en het palletbox systeem BE-Cube tot transportbakken en kweekplantenbakken die perfect samenwerken met logistieke automatiseringssystemen.

Heeft u een eigen idee? Verras de markt met uw unieke spuitgiet verpakking!
Uw idee is onze uitdaging. Samen ontwikkelen we een oplossing voor uw product of proces. Met een expert in huis op het gebied van productontwerp en technische tekeningen worden nieuwe producten in een korte periode gerealiseerd.

Contactgegevens

Postadres:
Postbus 1
2676 ZG  Maasdijk

Bezoekadres:
Korte Kruisweg 157
2676 BS  Maasdijk

Meer weten?

Bezoek de website van Beekenkamp Verpakkingen