Best Fresh - World Horti Center

Best Fresh Group

Zoekt u het gemak van een compleet assortiment groenten en fruit onder één dak? Dan is de Best Fresh Group voor u dé toeleverancier.

Onze specialisten vermarkten en verhandelen een compleet assortiment aan groenten en fruit. We werken nauw samen met een selecte groep van gekwalificeerde telers. Ook logistiek is een vanzelfsprekend onderdeel in de keten van teler tot retailer. De kracht van samenwerking en specialisatie. Join the Best Ideas in Fresh!

De Best Fresh Group is een groep van bedrijven die elk sterk zijn in het verpakken, vermarkten en distribueren van verse groenten en fruit. Elk lid van de groep is een onafhankelijk bedrijf met een eigen specialisatie. En dat is precies waar de naam Best Fresh Group voor staat: elk bedrijf is leider in haar sector.

De toegevoegde waarde van de groep zit in de voordelen die behaald worden bij bijvoorbeeld totale kwaliteitszorg, personeelszaken, marketing & communicatie, ICT en administratie. Door deze kennis binnen de Best Fresh Group te delen worden de voordelen geoptimaliseerd en de kosten geminimaliseerd. Dit is niet alleen in het voordeel voor de deelnemende bedrijven, maar ook voor de lange termijn samenwerking met onze leveranciers en klanten.

Contactgegevens

ABC Westland 100
2685 DB  Poeldijk

Meer weten?

Bezoek de website van Best Fresh Group