Bosman van Zaal - World Horti Center

Bosman Van Zaal

Bosman Van Zaal, From vision to solution

Bosman Van Zaal ontwerpt en ontwikkelt complete tuinbouwprojecten en systemen voor de productie van voeding, sierteeltproducten, uitgangsmateriaal en farmaceutische gewassen. Al zo’n 100 jaar. De opgedane kennis en ervaring vormt de basis van onze huidige organisatie, die toonaangevend is in de internationale tuinbouwwereld, de farmaceutische industrie en de wetenschapssector.

Visie

Wij willen bijdragen aan slimmere en duurzamere oplossingen voor plantaardige productiesystemen, want de wereldbevolking groeit enorm en vraagt om oplossingen. Oplossingen die wij kunnen bieden. Daarvoor hebben wij meer dan 60 engineers in dienst, die continu inspelen op de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van tuinbouwtechniek en gebruik maken van geïntegreerde data-technieken. Wij creëren de oplossingen en systemen die nodig zijn om onze opdrachtgevers succesvol te maken.

De randvoorwaarden voor onze werkzaamheden zijn duidelijk: effectief, duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Waar ook ter wereld. Het vinden van de juiste oplossingen doen wij graag samen met gedreven ondernemers, die ons stimuleren verder te ontwikkelen.

Team

Het team van Bosman Van Zaal bestaat uit ruim 230 collega’s met verschillende disciplines en expertises. Van deskundige werktuigbouwkundigen tot secure software engineers en van ervaren lassers tot gedreven servicemonteurs. Allemaal onder één dak.

Bosman Van Zaal

Braziliëlaan 4
1432 DG Aalsmeer
Nederland

Meer weten?

Bezoek de website van Bosman Van Zaal